ОТГ, поновлення на посаду Лариси Власенко та інші питання на прийомі депутата Верховної Ради у Борисполі

image
28 Листопада 2019, 19:54
Поділитися:

За анонсом 20 листопада у Борисполі мав відбувся другий прийом громадян депутата Верховної Ради Сергія Буніна. Проте сам народний обранець не приїхав, натомість його помічники вислухали проблеми жителів Борисполя і району. Долучився до них і депутат Верховної Ради Олександр Федієнко.

Відразу з декількома проблемами звернулися активісти Олег Кащенко і Тетяна Могила. Вони передали заступникам Сергія Буніна звернення підписане громадою стосовно прийнятого Любарецькою сільською радою земельного податку на 2019 рік, який було перебільшено в 10 разів.

Наступне ж питання стосувалося ОТГ. Жителі сіл Тарасівка та Любарці провели громадські слухання на яких підтримали приєднання до Бориспільської ОТГ. Це рішення погодили й сільські депутати під час сесії. Але сільський голова хотів би бачити ці села в Мирненській ОТГ.

Наостанок Тетяна Могила звернулася з проханням надання матеріальної допомоги для дитини з цукровим діабетом типу А з поміткою “з постійним ризиком для життя”. Помічники Сергія Буніна, запевнили, що намагатимуться знайти шляхи вирішення всіх цих питань.

Тамара Шимчук звернулася з проханням до депутатів підтримати своїми голосами законопроект про перерахунок пенсій держслужбовцям та науковим співробітникам. Олександр Федієнко відмітив собі номер цього законопроекту для детальнішого ознайомлення.

Прозвучало на прийомі й питання поновлення на посаду директорки Ліцею Дизайн-Освіта імені Павла Чубинського Лариси Власенко .

Також бориспільці зверталися з проханнями надати матеріальну допомогу на лікування, квартирними та земельними питаннями, скаргами на низьку напругу в електромережі та поганий стан ліфтів, а також обмеження в 2 пільгові пасажири на рейс у міських автобусах. Помічники Сергія Буніна зібрали всі заяви та пообіцяли ознайомитися з питаннями детальніше для пошуку можливих рішень.

ВІДЕО


Підписуйся на новини Борисполя! 


div>

Автор публікації

Glavred

Адміністратор

[adziner id=’9′]

Коментарі Скасувати відповідь

Зареєструйтеся 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Коментар

Ім’я *

Так, додайте мене в свій список розсилки.

Джерело: Телеканал "ТРС Бориспіль" – останні новини, події, афіша, довідник Борисполя