Освітня агенція Києва закуповує безпілотники та квадрокоптери

image
10 Серпня 2023, 13:37
Поділитися:

10 серпня 2023 г. 13:23

Комунальне некомерційне підприємство (КНП) “Освітня агенція міста Києва” планує заключити договір з ТОВ “Авіа Юа” на закупівлю 16 безпілотників, за які хочуть заплатити 7,7 млн гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

В серпні КНП “Освітня агенція міста Києва” оголосила про намір заключити договір з ТОВ “Авіа Юа” на закупівлю безпілотних літальних апаратів. За безпілотники хочуть заплатити 7 млн 704 тис. 756 гривень.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно майбутнього договору планується придбати 16 безпілотників для навчання ведення візуального фотовідео моніторингу місцевості, проведення наглядових, патрульних та розвідувальних місій довжиною маршруту до 100 км.

Зазначимо, що КНП хотіло придбати ще 44 безпілотники. Але у першому випадку торги не відбулися через “неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель”, а у другому через “відсутність подальшої потреби в закупівлі товарів, робіт і послуг”. Ще за 44 безпілотники хотіли заплатити 7 млн 753 тис. гривень.

Нагадаємо, Управління поліції охорони в м. Києві планує до кінця року закупити 600 протигазів, на що планується витратити майже 3 млн гривень.

Читайте: Для столичних поліцейських закуповують 600 протигазів

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона