Особистий прийом громадян – можливість оперативного вирішення проблем жителів області

image
18 Вересня 2019, 20:56
Поділитися:

З метою забезпечення постійного зв’язку між державою і громадянами, реалізації конституційного права громадян на особисте звернення голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян постійно проводить особисті прийоми громадян. Прийоми проходять двічі на місяць – у першу та третю середу з 15:00 до 17:00, відповідно до затвердженого Графіку проведення особистого прийому громадян керівництвом облдержадміністрації.

Черговий прийом громадян з особистих питань пан Михайло провів сьогодні, 18 вересня. Для забезпечення оперативного ухвалення рішень та надання кваліфікованих роз’яснень громадянам участь у прийомі також взяли керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

До очільника Київської ОДА звернулися жителі Обухівського, Києво-Святошинського районів та міст Бориспіль, Обухів, Бровари. Під час спілкування з губернатором громадяни порушували питання особистого характеру. Зокрема, щодо надання житла багатодітній родині, в якій виховується дитина з інвалідністю, надання житла дитині-сироті, присвоєння мешканцям області звання заслужених працівників культури. Також з проханням посприяти у вирішенні житлового питання до пана Михайла звернулися ошукані інвестори.

Очільник Київщини вислухав кожного громадянина та дав доручення відповідним підрозділам облдержадміністрації всебічно і об’єктивно розглянути та невідкладно відреагувати на звернення, які надійшли під час прийому.

Нагадаємо, прийом громадян керівництвом Київської ОДА проводиться за попереднім записом за тел.: 286-84-11 з понеділка по четвер з 09:00 до 18:00, у п’ятницю з 09:00 до 16:45 (обідня перерва з 13:00 до 13:45).

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація