Організація соціально-психологічної допомоги учасникам АТО/ООС на контролі Київської ОДА

image
18 Лютого 2020, 18:46
Поділитися:

18 лютого провели робочу нараду з метою посилення роботи в напрямку психологічної реабілітації учасників АТО/ООС. Участь в обговореннях взяв заступник голови Київської облдержадміністрації Олег Торкунов, керівництво Мінветеранів, директори центрів соціально-психологічної реабілітації та громадськість.

Зазначимо, що у Бородянському, Іванківському, Києво-Святошинському районах та м.Славутичі після Чорнобильської катастрофи створені та функціонують потужні Центри, які на сьогодні переорієнтовані на роботу з ветеранами та членами сімей загиблих в АТО/ООС. Присутні заслухали звіти директорів даних центрів соціально-психологічної реабілітаціі населення про діяльність у 2019 році та плани роботи на 2020 рік.

«Необхідно налагодити якісну співпрацю Київської обласної державної адміністрації та центрів соціально-психологічної реабілітації. Наразі нашою спільною метою є надання допомоги учасникам антитерористичної операції, ветеранам війни і членам сімей загиблих шляхом надання їм комплексу психологічних, юридичних, педагогічних та інших соціальних послуг», – зазначив заступник голови ОДА.

За результатами наради учасники домовились про покращення взаємообміну інформацією, донесення інформації про послуги Центрів до ветеранів, осіб з інвалідністтю внаслідок війни та членів сімей загиблих.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація