Організатори Ірпінського економічного форуму розповіли про його головну ідею

image
12 Листопада 2021, 11:09
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Ірпінський економічний форум «Бізнес поряд», який уже вдруге має відбутися в Ірпені на Київщині 4 грудня, стане майданчиком для комунікації, встановлення партнерських зв’язків та отримання корисної інформації для представників місцевого бізнесу, майбутніх підприємців, а також роботодавців і шукачів роботи. Про це в програмі ITV «По суті» розповіли організатори форуму – голова Ірпінської агенції розвитку, депутатка міськради Оксана Нечитайло та заступник голови Агенції, підприємець Дмитро Андрущенко.   

«Чому нашому місцевому підприємцю варто обрати наш форум, а не один із тих багатьох, які зараз рекламується – наприклад, “Big Money”? Ми збираємо в рамках свого форуму місцевих підприємців, молоді сім’ї, студентів, які закінчили наш університет, переселенців, які приїхали в наше місто й планують якусь свою діяльність. Деякі з них шукають роботу, а деякі мріють про власну справу або ж уже її мають. Це переважно представники малого й середнього бізнесу, які хочуть між собою комунікувати і знайти однодумців. Саме на нашому форумі вони можуть знайти реальних партнерів із нашого регіону», – зазначила Оксана Нечитайло.     

Коментуючи перенесення форуму на грудень, вона зауважила, що якби зібрання відбулося наприкінці жовтня – на піку хвилі епідемії – то довелося б суттєво обмежити спілкування між його учасниками, що суперечить самій ідеї форуму.    

«Ми мали кілька варіантів того, як можна було дотриматися карантинних обмежень. Але основна концепція нашого форуму і його ідея – в тому, щоби підприємці між собою поспілкувалися. І тому, однозначно, варіант перенесення був домінантним і правильним, тому що нам потрібно було зберегти можливість саме такої неформальної комунікації, зокрема, в перервах та по завершенню самого форуму. Адже, крім виступів бізнесменів і експертів, нам дуже важливо, щоби наші підприємці розуміли, що вони можуть знайти собі потенційних партнерів або інвесторів», – пояснила Оксана Нечитайло. 

За словами Дмитра Андрущенка, форум «не фокусує увагу на конкретному бізнесі».

«Це говорить про те, що ми даємо можливість поспілкуватися з усіма можливими нішами підприємництва. Потенційно це спілкування між існуючим бізнесом і тим, хто вже думає про відкриття своєї справи, між роботодавцем і тим, хто шукає роботу. Перший Ірпінський економічний форум (проведений у червні ц. р. – ред.) також дав можливість об’єднатися деяким уже діючим підприємцям. Наприклад, SMM-агентство знайшло комунікацію з невеликим забудовником, на сьогоднішній день вони працюють, у них скоро завершується контракт. Один невеликий дистриб’ютор кави зкомунікував з уже діючою кав’ярнею – вони також співпрацюють. Тобто це результати Ірпінського економічного форуму. Ірпінський економічний форум “Бізнес поруч 2.0” – це нові можливості», – відзначив підприємець.

Він також наголосив на важливій інформаційно-освітній складовій форуму.

«На сьогоднішній день у нас написано, мабуть, сотні книжок про бізнес і сотні книжок про успіх. Але найголовніше, коли ти це все читаєш – не втратити час. От якраз Ірпінський економічний форум – це вибірка найцінніших матеріалів», – сказав Дмитро Андрущенко.

«Саме цей форум дозволить вам отримати інформацію від людей, які вже опинилися на сходинку вище, ніж ви. І вони пройшли цей шлях саме тут, де ви плануєте почати свою справу або вже її ведете. Можна залучати досвід успішних американських інвесторів, бізнесменів, але вони робили свою справу там, в Америці. А у вас є реальна можливість поговорити з людьми, які успішні тут, в Ірпені», – підкреслила Оксана Нечитайло. 

Нагадаємо, у програмі економічного форум «Бізнес поряд 2.0» – виступи бізнес-практиків і експертів, панельна дискусія, а також вечірка підприємців і розіграш подарунків. Хедлайнер форуму – власник компанії «ХХІ століття», голова Ради директорів Конфедерації будівельників України Лев Парцхаладзе.

Місце проведення – «Конференц-Хол Ірпінь» (вул. Северинівська, 118-А). Реєстрація учасників відбувається на сайті форуму

Генеральний спонсор – Товариство «Відважних».



Джерело: ITV