Оренда житла у Києві: ТОП-7 квартир поблизу метро до 10 000 гривень

Оренда житла у Києві: ТОП-7 квартир поблизу метро до 10 000 гривень
9 Листопада 2022, 09:05
Поділитися:

З жовтня кількість запитів на оренду квартир впала на 25 відсотків. Такі дані публікує додаток з пошуку житла Bird. Водночас, вартість оренди хоть і не суттєво, але зросла. За даними порталу з нерухомості M2bomber, за місяць середня ціна на оренду квартир у столиці в гривні виросла на 0,22%.

Середня вартість оренди квартири у жовтні була 12 971, у листопаді – 13 000 ₴.

Однокімнатні квартири у Києві можна знайти за 7 800 грн – 17% оголошень. Двокімнатні квартири найчастіше здають за 12 000 грн – 9,3% оголошень.

Найдорожча оренда у Печерському районі – в середньому 21 000 грн. Найдешевше – у Деснянському та Святошинському районах – 8 500 грн.

Журналісти 44.ua знайшли 7 квартир з бюджетом до 10 тисяч гривень на місяць, які знаходяться поблизу метро.

Однокімнатна квартира в Дарницькому районі

До метро Славутич – 7 хвилин пішки

Вартість – 7 500

У довгострокову оренду здається затишна однокімнатна квартира-студія в Таун-Хаусі. Вона розташована на першому поверсі та має окремий вхід.

В оголошенні йдеться, що в квартирі є камін на дровах та всі необхідні меблі та техніка. Будинок знаходиться на закритій вулиці, скрізь встановлені відеокамери. У 20 метрах озеро з чудовим пляжем.

За умови заселення двох осіб, ціна 7500 грн.

Автор оголошення підкреслює, що оренда лише довгострокова. За умови заселення двох людей – ціна 7500 грн. + к.у. + застава. Комісія ріелтора 50% під час підписання договору. Комунальні влітку 800 грн. Опалення 1600.

Всі деталі можна дізнатися за посиланням.

Однокімнатна квартира в Оболонському районі столиці

До метро Почайна – 15 хвилин пішки

Вартість – 10 тисяч гривень

На Оболоні, за адресою Приозерна 12, а здається однокімнатна квартира, площею 36м2. Автор повідомлення зазначає, що у кварирі велика засклена лоджія, склопакети, дуже хороший стан-добротний ремонт, бронедвері, душкабіна, вбудована кухня і техніка, газова плита, бойлер, мікро праска – все у відмінному стані. Єдина умова – заселення можливе, якщо у вас немає тварин.

Подробиці – тут

Однокімнатна квартира в Голосіївському районі

До метро Васильківська – 10 хвилин пішки

Вартість – 10 000 гривень

В Голосіївському районі, на вулиці Михайла Ломоносова здається невелика квартира-студія площею 22 м. кв.

Вона знаходиться на 16 поверсі 25-поверхового будинку в житловому комплексі Амурський. До метро Васильківська – 700 метрів.

В квартирі є всі необхідні меблі та техніка: диван, ліжко з ортопедичним матрацом, кухня, смарт телевізор, кондиціонер, бойлер, сушка для рушників, пральна машина, холодильник, варильна поверхня, витяжка, мікрохвильова піч, чайник, шафа-купе, WiFi роутер. Умова – заселення без тварин.

Більше про умови дізнавайтесь тут.

Однокімнатна квартира в Дарницькому районі

Метро Позняки – 10 хвилин пішки

Вартість – 10 000 гривень

В Дарницькому районі на вулиці Урловська, 23г здається однокімнатна квартира у новобудові. Складається із просторої кухні з виходом на засклену лоджію та окремої кімнати. Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Поруч великий торговельно-розважальний комплекс, продуктовий супермаркет, набережна Дніпра, пляж.

Деталі – за посиланням.

Однокімнатна квартира в Дарницькому районі

До метро Харківська – 2 хвилини пішки

Вартість – 10 000

Це перша здача квартири на вулиці Ревуцького 40, В в ЖК Лебединий.

До станції метро – 2 хвилини пішки. Площа: 20 м.кв. Є лічильники на воду та електроенергію. У під’їзді є охорона та відеоспостереження. У квартирі є все необхідне для життя.

Умови підписання договору:

– 9 000 вартість оренди квартири + КУ

– 10 000 грн заставна сума, повернення після виїзду.

– 5000 грн. комісія агента.

Більш детально – тут.

Однокімнатна квартира в Шевченківському районі

До метро Шулявська – 8 хвилин пішки

Вартість – 8 500

У Шевченківському районі столиці на вулиці Машинобудівна, 41 здається квартира-студія від власника. Повністю укомплектована меблями. Є автономне опалення. Зазначається, що будинок повністю утеплений і взимку навіть немає потреби вмикати батарею. Неподалік є парк із озером. Піша доступність до університетів КПІ, НАУ, КНЕУ. До метро Берестейська пішки 8 хвилин, біля будинку зупинки трамвая 14 та 15, які відвезуть на поділ або вокзал. В повідомленні йдеться, що квартира від власника. Оплата за 1 місяць та заставу у розмірі ще одного місяця. Є бомбосховища.

Тут всі деталі

Однокімнатна квартира в Оболонському районі

До метро Мінська – 5 хвилин пішки

Вартість – 10 000 гривень

В Оболонському районі столиці здається простора і охайна квартира з усіма необхідними умовами. Місце розташування – магазини та торгові центри. Адреса – Оболонський проспект 27А.

За фото та деталями переходьте за посиланням.

Раніше ми розповідали, скільки коштує квартира в Києві та що буде з ринком первинної нерухомості восени.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua