Оренда квартир у Києві: що пропонують за 4 000 тисячі гривень

image
8 Квітня 2023, 09:55
Поділитися:

Попит на оренду квартири в Києві зріс близько на 40% від довоєнного рівня. Такі дані наводять додаток з пошуку житла Bird. А от очікуваного підвищення цін на оренду після зими поки що не відбулося. Навпаки, деякі власники навіть зменшують вартість оренди.

Журналісти 44.ua розкажуть та покажуть, які квартири здаються в Києві за мінімальну вартість – 4 000 грн.

1к на Троєщині

Ціна: 4 000 грн

Квартира здається в дев’ятиповерхівці на 8 поверсі за адресою пр. Маяковського 81-Б, 208. Її загальна площа – 36 м2. Поряд супермаркети, ТРЦ, зупинка транспорту. Зазначається, що в квартирі зроблений косметичний ремонт. Є холодильник, душова шафа, плита, пральна машина. За кілометр від будинку є парк та озеро.

1к у Деснянському районі

Ціна: 4 000 грн

Біля метро Лісова на вулиці Кисловодській здається квартира у приватному будинку. Загальна площа – 28 м2. В оголошенні сказано, що є окремий вхід, кухня-студіо, меблі, холодильник, пральна машина, інтернет. Для проживання власник віддає перевагу сімейній парі. 

1к на Нивках

Ціна: 3 500

Поблизу метро Нивки на вул. Щербаковського 53.г, 4/9 здається 1-кімнатна комуналка (кімната у 2-х кімнатній квартирі, без господарів). Зазначається, що й у сусідній кімнаті проживають 2 дівчини, теж квартирантки. Квартира повністю укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою. Задається на тривалий термін для 1-2 осіб. В оголошенні вказано, що комісія – 1750 грн – при підписанні договору, одноразово.

1к у Дніпровському районі

Ціна: 4 000 грн

Здається однокімнатна квартира-студія в приватному секторі площею 25м2. На жаль, точну адресу автор оголошення не вказав. Зазначається, що є автономне опалення, інтернет, бойлер, сан вузол на дві кімнати, своя котельня, свердловина та невеликий дворик з мангалом та гойдалкою. Від метро лісова 20 хв пішки або на маршрутці 2 зупинки. Плату необхідно внести лише за перший місяць.

1к у Солом’янському районі

Ціна: 4 000 грн

Квартира здається на 9 поверсі 9-поверхового будинку на вулиці Гузера, 17З. Її площа – 22 м2. Зручна транспортна розв’язка. Поряд зупинка швидкісного трамвая до м Вокзальна, маршруток до м. Петрівка, м. Шулявська, м.Плац спорту. 

1к у Подільському районі

Ціна: 4 000 грн

На Стеценка, 21 здається однокімнатна квартира на 3-му поверсі 3-поверхового будинку. Загальна площа – 32 м2. Є холодильник, пральна машина. Є місце для паркування. В 500 метрах – школа, супермаркет, ТРЦ та інша інфраструкутра.

1к на Борщагівці

Ціна: 4 000 грн

На вул. Академіка Кіпріанова 4. 6/9 поверхового будинку здається квартира площею 32 м2. Є всі необхідні меблі: пральна машина, телевізор, кондиціонер. Санвузол окремо. Балкон засклений. Тамбур. Поряд супермаркети. Парк відпочинку . Метро 10 хвилин маршруткою.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua