Оренда будинків на лівому березі Києва: ТОП-7 варіантів для тривалого винаймання

image
12 Січня 2023, 09:06
Поділитися:

Попри обстріли, атаки дронами та блекаути, кияни не втрачають інтерес до оренди житла. Проте, змінилися запити. У зв’язку з нинішньою ситуацією у країні, великим попитом зараз користуються приватні будинки в Києві та приміській зоні. На них навіть ціна піднялася на 10-20%. А вартість залежить від віддаленості від столиці, наявності альтернативних джерел живлення, генераторів, власного водопостачання.

Журналісти 44.ua підготували добірку з 7 варіантів приватних будинків на будь-який смак та гаманець. За скільки можна орендувати будинок на лівому березі Києва читайте в матеріалі.

Відкриває нашу добірку найдешевший варіант – це маленький будинок у приватному секторі у Дарницькому районіКиєва. 5 хвилин пішки від метро Славутич.

В оголошенні зазначено, що у будиночку є кухня з холодильником та плитою, душ з сан вузлом, гаряча та холодна вода, а також пральна машина. В основній кімнаті наявні: двоспальне ліжко, шафа, стіл. Також є Wi-Fi.

Ціна: вказано, що якщо буде проживати одна людина, то ціна – 4 тис. грн + оплата рахунку за спожиту електроенергію, а якщо буде проживати дві людини ( пара ) – 5 тис. грн + оплата за електроенергію.

Наступний варіант – це новий цегляний будинок на Русанівських Садах. Поруч з будинком є зупинка маршруток до станції метро «Лівобережна».

Зазначено, що у будинку 50 кв.м є кухня-студія, спальня, сан вузол разом з душовою кабіною. Крім того, автор оголошення вказав, що в будинку зроблено гарний ремонт, встановлено металопластикові вікна, камін, підігрів підлоги та кондиціонер.

Повна комплектація сучасними меблями та побут технікою, вбудована кухня, посудомийна та пральна машина, шафи-купе, двоспальне ліжко власника. Поруч затока Дніпра з пляжем, – йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що будинок здають у довгострокову оренду, а аткож не дозволяють селитися із тваринами.

Оренда будинку на Русанівських Садах

Ціна: 12 000 гривень. Інформації щодо оплати комунальних послуг немає.

Ми маємо Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”. Долучайтесь та читайте, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити. Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, області та України.

Ще один варіант в нашій добірці – це двоповерховий будинок, який розташований житловому масиві Троєщина.

В оголошені автор вказав, що в будинку є окремий вхід та окреме парко місце, світло вимикають рідко, на котлі та Інтернеті стоїть безперебійник: за відсутності електроенергії тепло та Інтернет працює до 10 годин. У будинку завжди температура +21-23 градуси. Також, про всяк випадок, є генератор. Також орендодавець зазначив, що можна зі своїм генератором і користуватися за потребою.

Загалом у будинку два поверхи, в ньому є: телевізор 42 дюйми, 3 великі шафи, кондиціонер, ліжко та 2 розкладні дивани, а також всі необхідні меблі та побутова техніка та барбекю зони.

Зазначено, що це тихе місце поруч із природою.

Здається будинок для 1-3 людей, а також вказано, що можна з одним котом або вихованим песиком.

Вартість оренди: 13 500 гривень. Оплата при в’їзді за перший та останній місяці. Електроенергію платити за лічильниками, опалення фіксоване 2000 (лише у опалювальний сезон), вода фіксовано 500 грн/міс, без ліміту вживання (свої свердловини та септики).

Здається в Києві одноповерховий будинок в 3 км від станції метро «Славутич». В пріоритеті для однієї людини без тварин або під міні-офіс.

Автор оголошення зазначив, що це безпечне місце у столиці, оскільки тут не чутно тривог і тому добре спати. Крім того, будинок знаходиться за 4 метри від річки.

Оренда будинку біля метро Славутич

Оренда будинку біля метро Славутич

У бідинку наявний бойлер, двокомфорочна газова плита від балона (заправляти на АЗС), а також душ, бойлер, туалет, кухня, спальня, холодильник, своя свердловина на 80 м.

Крім того, вказано, що є зелений газон у внутрішньому дворі з альтанкою і мангалом.

Оренда будинку біля метро Славутич

Оренда будинку біля метро Славутич

Орендодавець зазначив, що може придбати генератор, а за бажанням орендарів – встановити буржуйку з димоходом за ваші кошти.

Вартість оренди: 7 000 гривень. Інформації щодо оплати комунальних послуг немає.

Наступний варіант в нашій добірці – це двоповерховий будинок з піччю та генератором біля станції метро «Осокорки» та «Славутич».

Загальна площа будинку – 110 м², він має 4 кімнати та літню кухню.

В оголошенні зазначено, що будинок укомлектований всіма необхідними меблями та технікою, є відмінна зона барбекю. Поруч є пляж з чистою водоймою. Також відмінна інфраструктура, до метро 15 хв., поруч супермаркет та все необхідне.

Також вказано, що можна заселятися з котиком або маленьким песиком (до 10 кг).

Ціна: 18 000 гривень. Інформація щодо комунальних платежів відсутня.

На лівому березі Києва здається двоповерховий будинок в 10 хвилинах до станції метро «Лісова».

В оголошенні зазначено, що загальна площа будинку 95 кв.м. В будинку наявні дві кімнати на другому поверсі, вітальня, кухня, ванна кімната, туалет. Газове опалення, електропідігрів підлоги. Вода централізована. Машину у дворі є де ставити.

Також зазначено, що можна селитися з котиком або маленьким песиком (до 10 кг).

Ціна оренди:13 000 гривень. Інформація щодо комунальних послуг відсутня.

І останній варіант, він є і найдорожчим в нашій добірці, – це одноповерховий будинок у Бортничах. Поруч озеро Заплавне – 200 метрів.

В оголошенні вказано, що будинок має електричне опалення, теплу підлогу у коридорі, ванній кімнаті та кухні, бойлер. Також є дві спальні, вітальня з великим диваном, кухня, сан вузол, господарське приміщення, підвал.

Зазначено, що у будинку є все потрібне для проживання, він дуже теплий та економний. Крім того, наявні автоматичні ворота та місце для паркування на 2 авто під навісом, упорядкована ділянка – 7 соток, є сад (фруктові дерева), газон, невелика ділянка для посадки овочів.

Ціна: 23 000 гривень. Інформації щодо комунальних платежів немає.

Нагадаємо, ми раніше підготували для вас добірку з 10 варіантів приватних будинків під Києвом на будь-який смак та гаманець.

Також зібрали декілька варіантів однокімнатних квартир у Києві із сучасним ремонтом та неподік метро, вартість яких не перевищує 10 000 гривень.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua