Ордери нацгвардійцям не видаватимуть на квартири в «Кінг Конг»

image
22 Липня 2019, 15:23
Поділитися:

Під час понеділкової наради у Бориспільського міського голови 22 липня до Анатолія Федорчука від імені інвесторів будинку по вул. Київський Шлях, 95 звернулася бориспілька Любов Жало.

У своєму письмовому зверненні інвестори просять виконавчий комітет міської ради не видавати ордери на квартири представникам національної гвардії. Забудовник вимагає від інвесторів доплати за 100% оплачені квартири, не пускає їх на територію будинку. Оскільки забудовником була змінена нумерація квартир, інвестори не мають можливості дізнатися, які саме квартири були продані військовим.

Анатолій Федорчук запевнив, що виконком займає принципову позицію в цьому питанні, підтримує законні вимоги інвесторів, тож поки вони не отримають свої квартири, ордери військовим видаватися не будуть.

«Права військових не порушуються, вони проживають в квартирах, їхні діти ходять в дитячі садки та школи міста. Але ордери будемо видавати, коли забудовник виконає усі свої обов’язки перед інвесторами», — підсумував мер.

Повідомлялося, що на сесії міської ради було прийнято рішення розірвати договір на оренду землі під забудову довгобуду, що називають у Борисполі «Кінг Конгом».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама