Оранжерея ВДНГ у Києві вдруге постраждала під час російського ракетного обстрілу, – ФОТО

image
8 Лютого 2024, 16:39
Поділитися:

Будівлі на території ВДНГ, зокрема оранжерея, вчора вдруге постраждали під час масованого ракетного ворожого обстрілу Києва. Збитки від ракетного удару по території ВДНГ сягають понад 300 тисяч гривень.

Про це розповів гендиректор комплексу Євген Мушкін.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua” та дізнавайтесь про всі важливі події Києва, Київщини та України.

За його словами, вибуховою хвилею вибито вікна в десяти павільйонах та будівлях експоцентру. Також постраждали три павільйони-памʼятки архітектури на центральній площі та оранжерея.

Зазначимо, що павільйони ВДНГ уже вдруге зазнають пошкоджень в результаті російського обстрілу. Вперше це сталось наприкінці 2022 року 31 грудня. Тоді також постраждала оранжерея, а також павільйони 1 та 5.

Крім того, ми розповідали про те, що вранці 7 лютого ворог наніс третій ракетний удар по Києву у 2024 році. Силами та засобами протиповітряної оборони над містом було уражено приблизно два десятки ракет російських окупантів. На жаль, уламки ворожої ракети влучили у 18-поверховий будинок у Голосіївському районі. Пошкоджень зазнав весь будинок, всі вікна вибиті, дороги усіяні склом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua