Оптовий ринок тоне в бруді: нелегальні торговці залишають гори сміття на Троєщині

image
13 Лютого 2019, 13:20
Поділитися:

На Троєщині ліквідують наслідки стихійної торгівлі. Про це повідомляє в.о. директора КП «Київблагоустрій» Київради Андрій Андрєєв.

КП «Київблагоустрій» нарешті домоглось від балансоутримувачів масштабного прибирання вулиці Електротехнічної.

– Біля тамтешнього продуктового ринку «квітне та тхне» нескінчена стихійна торгівля з вантажівок. Відповідно утворюється «гадючник» з рештків тари та сміття. Через це, наші інспектори постійно довбають балансоутримувачів, – розповідає Андрій Андрєєв.

Днями ШЕУ та КП УЗН Деснянського району об’єднали свої комунальні зусилля та прибрали сміттєві «кучугури». Служби відправили на місце техніку та прибиральників. Але, не виключено, що після прибирання незабаром з’явиться нове сміття.

Відомо, що спроби навести порядок та ліквідувати стихійну торгівлю, яка ведеться прямо з вантажівок на узбіччі дороги вздовж вулиці Електротехнічної в районі оптового ринку «Фермер», вже робилися неодноразово. Та так ні до чого і не призвели. Вантажівки з овочами та фруктами, як займали місця на узбіччі, так і продовжують займати, перекриваючи дорогу іншим авто для паркування та проїзду. З широкої автотраси дорога вздовж вулиці перетворилася на вузький проїзд, по якому автівки не можуть вільно рухатися та розминатися одна з одною.

Нелегальні вантажівки залишають тонни сміття вже здавна. Щоразу комунальники змушені вивозити 60-80 тонн бруду. Як раніше розповідали у Деснянській РДА, осередок антисанітарії ще й знаходиться неподалік резервуарів питної води.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ