“Опозиційні” Ірпінські ЗМІ стали провладними рупорами, громадські активісти не проти

image
2 Вересня 2019, 17:28
Поділитися:

Дата публикации: 02 сентября 2019.

Ірпінські ЗМІ, які обурювалися своїми колегами називаючи їх матеріали “провладними” самі стали рупорами Народного депутата України Олександра Горобця, обраного по 95 виборчому округу та політичної партії “Слуга народу”.

Видання Портал Ірпеня, яке багато разів звинувачували у плагіаті, передрукувало статтю газети “Ірпінський вісник” під назвою “Я несу відповідальність за довіру виборців”, стаття є справжньою “теплою ванною” для обраного від “Слуги народу” нардепа.

Зоряна Міронішена, новий директор і головний редактор газети “Ірпінський вісник”, обіцяла робити незалежну газету, де кожен зможе знайти об’єктивну інформацію, але матеріали газети швидко перетворились у пропаганду владних ініціатив політичної партії “Слуга народу” і особисто депутата Олександра Горобця.

Портал Ірпеня вже не вперше передрукував провладну статтю

Раніше Портал Ірпеня називав газету “Ірпінський вісник” такою, що подає інформацію на своїх сторінках однобічно, а в її матеріалах начебто переважали постійні хвалебні оди екс-меру Ірпеня Володимиру Карплюку. Проте, хвалебні оди іншому політику, який також причетний до забудови – Олександру Горобцю, Портал Ірпеня критикувати не готовий. Більше того, матеріал, який є “провладним” за своєю суттю, передруковується і у Порталі Ірпеня.

Загальні фрази, відсутність гострих запитань, матеріали “під копірку” ясно говорять про те, що недавні опозиційні Ірпінські ЗМІ – Погляд, Ірпінь.Онлайн, Портал Ірпеня, Зоря Приірпіння, які щільно огорнуті увагою громадських активістів, поволі стали провладними. Їх матеріали, які й раніше не відзначались об’єктивністю, тепер працюють переважно на імідж політичної партії “Слуга народу” та нардепа від 95 виборчого округу Олександра Горобця ставши рупорами пропаганди.

На усвідомлення цього факту піде ще якийсь час, а поки громадські активісти за інерцією ковтають будь-які матеріали цих видань і не втомлюються ставити лайки.

Раніше, Містоінформ писав, що Портал Ірпеня видає чужі матеріали за свої та використовує активістів для безкоштовного підняття свого рейтингу.

Джерело: МИСТОИНФОРМ