Опорні відділення “Укргазбанку” стали “Пунктами незламності”

image
1 Грудня 2022, 12:42
Поділитися:

1 грудня 2022 г. 11:59

Шість опорних відділень “Укргазбанку” у Києві, одне на Київщині та тридцять вісім в інших областях України перетворились на “Пункти незламності”. Вони працюватимуть під час відключення електроенергії і, окрім послуг за своїм основним профілем, надаватимуть відвідувачам можливість доєднатися до WI-FI та підзарядки гаджетів.

Про це KВ повідомили в пресслужбі державного банку.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Енергетичний терор нашої країни та її цивільної критичної інфраструктури продовжується, втім команда “Укргазбанку” зберігає стабільність. Відтепер наші опорні відділення – це пункти незламності, де ви завжди можете зігрітись, зарядити гаджети та підключитись до WI-FI”, – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

В банку наголошують, що фінустанова продовжує вживати всіх належних заходів для стабільного та надійного функціонування та роботи у штатному режимі: платіжні картки обслуговуються, безготівкові розрахунки функціонують.

“Українців не злякати блекаутами, наша сила у тотальному єднанні, навіть у найтемніші часи. Тож для ще більшої народної зґуртованості ми підготували для вас перелік наших пунктів незламності, котрі працюють навіть коли відсутні електрика та зв’язок”, – кажуть в держбанку.

Наразі відкрито 45 пунктів (повний перелік за посиланням – ТУТ), 6 із них у Києві і 1 у місті Бориспіль на Київщині.

Між тим у банку наголошують, що планують перетворити на “Пункти незламності” усі 230 відділень.

Як вже писала KВ, Державний “Укргазбанк” презентував новий депозит “Валютний капітал”, на який будуть зараховані куплені долари США по курсу Нацбанку. Така купівля валюти передбачена Постановою НБУ №18.

Читайте: “Укргазбанк” один з перших серед банків відкрив відділення у Херсоні

колаж: КВ

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона