Опоненти Карплюка розгорнули проти нього найбільш брудну кампанію, – ГО “Чесні вибори”

image
19 Липня 2019, 19:03
Поділитися:

На 95 виборчому окрузі Київської області було застосовано найбільш брудні технології. На окрузі зареєструвалося 35 кандидатів, з яких 34 вели щоденну брудну кампанію проти Володимира Карплюка.

Це не допомогло опонентам Карплюка, бо згідно останньому опитуванню соціологічної компанії “Социс”, рейтинг Карплюка складає 43,9% виборців. Соціологи та експерти пов’язують високий рейтинг Карплюка тим, що на відміну від інших кандидатів він має конкретні результати та останніх півроку провів понад 600 зустрічей з виборцями. Про це йдеться у заяві громадської організації “Чесні вибори”.

“Експерти нашої організації займаються спостереженням за ходом виборчого процесу в різних регіонах України. Одним із найбільш складних округів став 95-й, де лідером передвиборних перегонів є Володимир Карплюк. Проти нього працюють майже всі інші 34 кандидати, які намагаються відкусити хоча б частинку високого рейтингу Карплюка. Використовують всі можливі інструменти – мільйони доларів витрачено на телесюжети та брудні газети проти Карплюка, для боротьби з лідером перегонів було задіяно ГПУ. Здебільшого, фінансували ці тони чорного піару проти Карплюка незаконні забудовники Софіївської Борщагівки. Втім, дії його опонентів не увінчалися успіхом”, – заявили у ГО “Чесні вибори”