Операція зі збільшення грудей у клініці Certus

Операція зі збільшення грудей у клініці Certus
15 Травня 2024, 10:42
Поділитися:

Збільшення грудей – це досить популярна операція, що актуальна для жінок, які не задоволені розміром або формою свого бюста. Також ця процедура може бути потрібна після вагітності або різкої втрати ваги. Пацієнтки, які зробили мамопластику грудей, відзначають підвищення рівня впевненості в собі.

Завдяки сучасним технологіям і методикам пластична операція грудей є загалом безпечною й ефективною процедурою, яка може значно покращити якість життя жінки. Головне – звертатися до справжніх професіоналів. Клініка Certus об’єднала талановитих пластичних хірургів. Тому якщо вас цікавить мамопластика в Києві, записуйтеся на консультацію.

Чому вибирають клініку Certus

Серед переваг клініки пластичної хірургії Certus:

Професіоналізм і досвід лікарів. У клініці працюють лише кваліфіковані хірурги, які мають великий досвід роботи.
Індивідуальний підхід. Перед операцією пацієнтки консультуються з хірургом, щоб обговорити свої очікування. Лікар створює персоналізований план, який враховує анатомічні особливості та вподобання пацієнтки.
Безпека. В Certus дотримуються суворих медичних стандартів і протоколів безпеки, які передбачають використання сучасного обладнання та технологій, а також дотримання всіх процедур, спрямованих на запобігання виникненню ускладнень і мінімізацію ризиків.
Широкий вибір грудних імплантатів. Клініка пропонує різноманіття форм, розмірів і типів імплантатів, що дозволяє пацієнткам вибрати оптимальний варіант відповідно до бажаних результатів та анатомічних особливостей.
Комфорт. Certus забезпечує комфортні умови для пацієнтів. У клініці є затишні палати, де пацієнти відновлюються після операцій.
Післяопераційне обслуговування. Персонал стежить за станом пацієнток після операції й забезпечує необхідні медичні консультації та процедури для максимального комфорту і швидкого відновлення.

Certus — одна з перших приватних клінік України. За майже 30 років роботи в клініці проведено понад 22 тисячі пластичних операцій. Лікарі Certus дотримуються найсучасніших протоколів у пластичній хірургії й анестезіології, забезпечуючи пацієнтам безпеку та якість результатів. Тому якщо вас цікавить збільшення грудей або інші пластичні процедури, звертайтеся до клініки.

Як записатися на консультацію в Certus

Щоб дізнатися на мамопластику ціну в Києві або записатися на консультацію до пластичного хірурга, телефонуйте за номером +380 (44) 334-4721 або +380 (67) 333-4061.

Ліцензія серія АЕ № 571676 видана МОЗ України 15.01.2015 р.

Операція зі збільшення грудей у клініці Certus

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама