Опале листя від населення в Броварах прийматимуть із 26 жовтня. За якою ціною та куди везти?

image
23 Жовтня 2019, 18:15
Поділитися:

У територіальних межах м. Бровари (район міського кладовища) облаштовано так званий «листівник», на який кожен охочий зможе привезти листя з присадибної ділянки. Про це на своїй сторінці  у мережі FB повідомляє управління будівництва, житлово‒комунального господарства, інфраструктури і транспорту БМР.

Подібна послуга стала можливою у зв’язку з великою кількістю звернень жителів приватного сектору щодо утилізації опалого листя.

Читайте також: Дихати і вижити: екодесант на сесії міськради проти забруднення повітря

Охочим позбутись падолисту доведеться сплатити за послугу з утилізації 18,00 грн. Це за мішок об’ємом 120л. Розрахований тариф покриває фактичні витрати на компостування листя (робота техніки, працівників, вартість біопрепаратів для прискорення компостування тощо).

Листя прийматиметься запакованим у мішки (без додавання іншого сміття) на паркувальному майданчику біля кладовища на вул. Перонній, 24.

Графік роботи пункту прийому:

Середа – з  9.00 год. до 16.00 год

Субота – з 9.00 год до 16.00 год

Для того, аби здати листя, необхідно:

Спакувати опале листя в мішки.
Оплатити за послуги утилізації зручним для вас способом (через відділення банку або через інтернет-банкінг) за реквізитами:

Отримувач: спеціалізоване комунальне підприємство Броварської міської ради Київської області «Броварська ритуальна служба», код ЄДРПОУ 37892971, р/р UA553226690000026000300827232 ТВБВ №10026/0741 філії Головного управління по м. Києву та Київській обл. АТ «Ощадбанк». Також можлива оплата за отриманим рахунком після прийому листя.

Привезти власним транспортом мішки з листям до місця прийому та пред’явити квитанцію про оплату або отримати рахунок для подальшої оплати.

Увага!  Приймають лише листя – без гілок та іншого сміття. У разі виявлення у мішках іншого сміття, окрім листя, в його прийомі відмовлять.

Надання нової для броварців послуги «стартує» у суботу, 26 жовтня,  о 9.00год.

Читайте також:

 «Приймати листя від населення готові. Але не безкоштовно», – чиновники БМР
Екологічна акція в Броварах «Хочемо дихати чистим повітрям». Приєднуйтеся!
Чому не можна спалювати листя: як учні школи №3 вчили дорослих
Хто труїть броварчан: серія «Підозрювані та винуватці»
Екологія міста: як життя в суцільному «чаді» позначається на здоров’ї
Екологія Броварів: броварчани не проти забруднення повітря?

Джерело: Трибуна Бровари