ООО «Моркун»: Виготовлення та реалізація виробів з металу, скла і дерева

image
30 Серпня 2021, 21:09
Поділитися:

Метал, скло і дерево – це те, без чого неможливо уявити зведення будь-якої будівлі у наш час. І, чим якіснішими будуть матеріали та їх монтаж, тим більше довіри викликатиме проект. Тож, якщо ви плануєте будівництво, слід одразу звертатися до перевірених часом фахівців, які здатні виконати весь спектр робіт «під ключ»: від лиття металу до сервісного обслуговування своїх виробів.

Протягом 17 років виробничо-комерційна фірма «Моркун» надає послуги з виготовлення, проектування, монтажу та сервісного обслуговування виробів з чорного металу і нержавіючої сталі: парканів, огорож, воріт, решіток, перил, поручнів, козирків, сходів, дуг на автомобілі та нестандартних виробів. Крім того, до існуючого переліку послуг додалося гнуття металу, плазмова різка, а також виготовлення столярних виробів за індивідуальним замовленням.

Тут пишаються зведеним в принцип професіоналізмом, відмінним сервісом, якістю і своєчасною здачею об’єктів (навіть найскладніші замовлення виконуються в максимально стислі терміни).

Наша продукція:

Сходинки, перила, пандуси, пірси, відбійники, хореографічні станки;Решітки на вікна, навіси і козирки, флагштоки, рушникосушителі;Облицювання колон і ліфтів, стійки під скло, дверні ручки, фурнітура;Світлопрозорі конструкції, зенітні ліхтарі, скляна підлога, перегородки і куполи.

Наші послуги:

Плазмова різкаТокарні роботиШліфування металуРубка металуГнучка листового металуВальцювання металуГнучка/вальцювання трубЗварювальні роботиАргонодугове зварювання нержавіючої сталіЗварювання металуЗварювання полуавтоматом

Фірма «Моркун» гарантує високу якість виготовлених виробів та бездоганний сервіс у роботі із замовниками!

Телефон: (063) 233-73-38; (063) 247-98-12; (063) 219-48-00.

Адреса: м. Київ, вул. Кибальчича, 11.

На сайт

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Броварів – головні і актуальні
новини сьогодні на 4594.com.ua