Олесницьке озеро закидали сміттям і зруйнували туалет

image
25 Березня 2019, 16:55
Поділитися:

25 березня на плановій нараді міський голова Анатолій Федорчук розповів про кричущі випадки безкультур’я жителів Борисполя.
Мер висловив вдячність громадським активістам за небайдужість і закликав допомогти владі і правоохоронним органам у боротьбі з побутовим вандалізмом.

«Самотужки ми не справляємося з усіма викликами та погрозами, які існують. Ми облагородили два озера, Олесницьке та Княжицьке, де зроблені туалети. Торік на Княжицькому озері вбиральню закидали сміттєвими мішками, у варварський спосіб обідрали обшивку металевих дверей і вирвали ручки. Те саме стосується й Олесницького озера. У нових туалетах, які встановили, вирвали двері разом з цеглою. Підприємство «Борспільсільбуд» було змушене заново встановити двері. Проте гарантії, що випадки вандалізму не повторяться, в нас немає. Біля кожної лавочки не поставиш працівника поліції. Тому прохання до всіх: не бути байдужими, адже це наші гроші і наше місто. Можливо, хтось із підприємців хоче взяти цей об’єкт в оренду за символічну суму в 1 гривню. Ми готові йти на зустріч, адже без господаря порядку не буде».

Анатолій Федорчук нагадав, що в Борисполі почався двомісячник благоустрою і закликав мешканців прибрати біля своїх садиб. Позитивний приклад вже є. Депутат Олег Романов організував суботник в одному з віддалених мікрорайонів міста — Промені. Зараз там чистота.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама