Олена Циганенко: Володимир Карплюк подбає про розвиток культури по всій Україні

image
17 Липня 2019, 10:43
Поділитися:

Директор Ірпінської міської бібліотеки Олена Циганенко переконана, що Володимир Карплюк зможе подбати про розвиток культури по всій Україні, так само добре, як і до цього часу дбав про Ірпінь.

“Я вже 35 років працюю директором бібліотеки і можу з впевненістю сказати, що останні 4 роки стали періодом її розквіту. За цей час зробили капітальний ремонт приміщення бібліотеки, оновили її сучасний дизайн, придбали нові меблі,  поповнили книжковий фонд новими книгами. Мені б дуже хотілось, щоб саме так дбали про розвиток культури по всій Україні. Тому я закликаю мешканців 95 округу підтримати на виборах Володимира Карплюка”,- розповідає Олена Циганенко.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.