Олена Танчинець стала очільницею «ТепЛиці» | Трибуна

image
10 Січня 2020, 18:17
Поділитися:

Журналістка, редакторка, педагогиня та організаторка Фестивалю альтернативного навчання в минулому Олена Танчинець перемогла в конкурсі на посаду голови культурно-інноваційної платформи «ТепЛиця». Сьогодні-завтра з нею укладуть відповідний договір і вона стане до роботи. Про це повідомляє керівництво відділу культури Броварської міської ради.

Відеозаписи з проведення конкурсу сьогодні на своєму сайті виклала Броварська міська рада. Із них видно, що після процедури визначення кандидатів, представлення програм тощо, усі члени конкурсної комісії віддали голоси за Олену Танчинець.

Фінальна частина конкурсу на посаду голови “ТепЛиці”

Заступниця очільниці відділу культури Лариса Метьолкіна розповіла «Трибуні», що як не сьогодні, то завтра із переможницею буде підписаний контракт. І Олена Танчинець стане до роботи в «ТепЛиці».

Олена Танчинець. Фото – Ангеліна Козлова © «Трибуна-Бровари»

ТепЛиця – культурно-просвітницький центр, який запланували відкрити в приміщенні скандального кафе Романа Багмута «Мюзік-Хол», що було розміщене в «Прометеї».  Після оголошення ініціативи організаторів вільного простору звинуватили в плагіаті, мовляв назву вони вкрали в платформи ініціатив «Теплиця» у Слов’янську, що на Донеччині.

Олена Танчинець – педагогиня, підприємиця, учасниця телевізійних шоу, активна броварчанка, про що вона раніше розповіла журналістам «Маєш право знати». Має свій дитячий розвивальний центр. Кілька років тому на «голому ентузіазмі» успішно організувала в Українському домі в Києві Фестиваль альтернативного навчання.

Головне фото – Світлана Яців, © «Маєш право знати»

Читайте також:

«ТепЛиця»: на День міста Бровари презентують новий культурно-просвітницький проєкт
Броварський відкритий простір «ТепЛиця» – не плагіат «Теплиці» Слов’янська, – Ольга Кунцевська
«ТепЛиці» – бути, МАФам на зупинках – поки що «відбій»: підсумки 59-ї сесії міської ради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари