Олексій Суровцев відкрив зоопритулок в Ірпені і покликав заміж свою колишню дружину (відео)

image
19 Червня 2023, 12:40
Поділитися:

Він стає на коліно, одягає обручку на палець своєї колишньої дружини, з якою розлучився два роки тому і пропонує їй вийти за нього заміж вдруге. І все це відбувається у дворі будинку 1-Г на Університетській в Ірпені.

Це – український кіноактор Олексій Суровцев.  Церемонія з обручкою – несподівана прелюдія до ще однієї події. Одразу після пропозиції руки і серця Олексій Суровцев урочисто відкрив  зоопритулок  –  «Бородата котомамуля».

Олексій Суровцев, український кіноактор, засновник зоопритулку «Бородата котомамуля»:

«Я завжди хотів створити таке місце, де б тварини чекали на нові родини у максимально комфортних умовах. Тобто, щоб умови були кращі, ніж у багатьох дома. Так воно і є. У мене для котів є все, що їм потрібно».

Олексій Суровцев почав рятувати тваринок в Ірпені з перших днів повномасштабного вторгнення росії. Коли багато людей були вимушені залишити своїх пухнастиків удома. Спочатку актор відкрив для них прихисток в одному з підвалів у Києві. Тепер він орендує для них приміщення на першому поверсі сучасного будинку. Зараз тут оговтуються від шоку котики з різних куточків України.

Ірина Фунікова, головна лікарка клініки «Бородата котомамуля»:

«Тут знаходяться тварини, які були вивезені Олексієм з Херсону. Він туди їздив з рятувальною операцією».

Це – карантинна зона. Спочатку котиків підлікують від різних захворювань, а тоді переселять до здорових мешканців котелю. Притулок має і свою зооклініку з хірургічним кабінетом.

Ірина Фунікова, головна лікарка клініки «Бородата котомамуля»:

«Це – операційний стіл. Є кисневий концентратор, є прилад для стерилізації інструментів. Це – допоміжний столик для інструментів, які будуть викладатися для хірургії, і ультразвуковий сканер для чищення зубів тваринам».

Олексій Суровцев, український кіноактор, засновник зоопритулку «Бородата котомамуля»:

«Раз на тиждень ми будемо проводити соціальні програми стерилізації і огляду тварин. Будемо співпрацювати з тими, хто не має коштів на це: з пенсіонерами, малозабезпеченими. І також будемо співпрацювати з волонтерами».

Притулок «Бородата котомамуля»  розрахований на одночасне перебування в ньому до 40 тварин. І зараз усі місця в котоготелі зайняті. Підтримати Олексія Суровцева у створенні такого закладу до Ірпеня прибули зіркові гості.

Арам Арзуманян, український актор:

«Ми приїхали підтримати нашого колегу, актора, людину з великої букви, кладязь доброти, яка доказала своїми вчинками, що таке доброта і любов до тварин».

Ольга Сумська, українська акторка та телеведуча:

«Я велика шанувальниця волонтерської діяльності Олексія Суровцева. Я його всебічно підтримую і радію сьогодні відкриттю такого надсучасного притулку. У такий важкий час зробити осередок для тварин – це героїчно».

Джерело: Містоінформ