Олексій Кулеба: Внаслідок нічного обстрілу шахедами Обухівський, Вишгородський та Бучанський райони частково знеструмлені

image
19 Грудня 2022, 14:17
Поділитися:

Наслідки нічної атаки на Київську область ворожими шахедами суттєві. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба під час ефіру телевізійного марафону «Єдині новини».

«Київська область відбила третю атаку рф протягом останнього тижня. Внаслідок нічного обстрілу шахедами вже троє постраждалих та дев’ять пошкоджених приватних будинків», – наголосив він.

Також він зазначив, що Обухівський, Вишгородський та Бучанський райони частково знеструмлені. Наразі в цих районах заживлена тільки критична інфраструктура. Енергетики працюють над відновленням, проте ситуація складна.

«Зночі фахівці ДСНС та енергетики працюють на місцях для того, щоб якнайшвидше полагодити систему та повернути електроенергію до споживачів», – зауважив Олексій Кулеба. 

Крім того очільник КОВА нагадав, що в регіоні працюють понад 400 Пунктів Незламності. Там люди зможуть отримати всю необхідну допомогу – погрітися, зарядити мобільні телефони та зв’язатися з рідними.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація