Олексій Кулеба: Внаслідок атаки дронів в ніч з 1-го на 2-ге січня на Київщині пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури та приватні будинки

image
2 Січня 2023, 10:36
Поділитися:

Внаслідок масованої атаки в ніч з першого на друге січня в Київській області пошкоджений об’єкт критичної інфраструктури та приватні будинки. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

«Київська область другу ніч поспіль відбиває атаки дронів – черговий акт тероризму від рф. Внаслідок ударів у регіоні пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури та приватні будинки», – сказав голова КОВА.

Країна-терорист випустила декілька хвиль шахедів протягом ночі. Тривога тривала близько 4-х годин. Силами ППО було збито низку ворожих повітряних об’єктів. Попередньо без постраждалих. Наразі всі необхідні служби на місцях. Триває ліквідація наслідків масованої атаки.

Як повідомлялося раніше, про наслідки масованої ракетної атаки 29 грудня голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив під час ефіру телевізійного марафону «Єдині новини». 

Джерело: Київська обласна військова адміністрація