Олексій Чернишов взяв участь в українсько-турецькому бізнес-форумі

image
4 Лютого 2020, 08:24
Поділитися:

У Києві відбулося восьме засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною під головуванням Володимира Зеленського та Реджепа Таїпа Ердогана.

Президент Володимир Зеленьский, коментуючи залучення турецьких інвестицій в українську економіку, зазначив: «Ми про все говорили: і про дороги, і про житловий фонд, і про підприємства. Маємо детальніше розглянути транспортну інфраструктуру».

В українсько-турецькому бізнес-форумі, який проходив в рамках заходу, взяв участь голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов. «Київщина зацікавлена в розвитку бізнесу та реалізації міжнародних інвестиційних проєктів з Туреччиною, тож одним з пріоритетів подальшої роботи буде нарощування бізнес складової наших двосторонніх відносин», – зазначив очільник Київщини.  

У контексті обговорення економічної співпраці під час засідання ради було відзначено важливість поглиблення стратегічного партнерства  по всіх напрямках співпраці. Зростання інвестиційного співробітництва між двома державами також стало одним з питань, що розглядалися під час зустрічі. 

В форумі взяли участь представники понад ста турецьких компаній, що свідчить про зацікавленість турецького бізнесу у взаємовигідних партнерських відносинах з Україною.



 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація