Олексій Чернишов у День працівників сг відзначив важливість земельної реформи

image
14 Листопада 2019, 17:25
Поділитися:

Про це голова Київської ОДА заявив під час урочистостей, що відбулися в одному з холів НСК «Олімпійський» 14 листопада.

Участь у події взяли також представники аграрних підприємств Київщини.

Очільник Київської облдержадміністрації Олексій Чернишов відзначив важливість відкриття ринку землі для дальшого розвитку аграрного сектору.

«Земельна реформа — це один із найважливіших кроків, початок якого дали вчора. Вона надає можливості для потужних інвестицій державі, вона дає змогу розвиватися усім, хто залучений в цю галузь. Це дуже важливий крок, якого ми очікували майже 30 років. Немає у світі розвинених країн, які стримують процес приватної власності на землю та залучення до неї капіталу», — підкреслив Олексій Чернишов.

Окрім того, очільник Київської області під час урочистостей вручив заслуженим працівникам відзнаки, а також відзначив роль аграріїв у розвитку економіки держави й побажав надалі збільшувати свої досягнення.

«Сьогодні аграрна галузь є лідером української економіки за показниками розвитку ВВП. Куди рухатися далі? Звісно, всі розуміють, що виробництво сільськогосподарської продукції та її експорт — це наступний крок. Нам потрібно думати про додану вартість, потрібно створювати підприємства в секторі переробки й виробляти готову продукцію на своїй території. Це збільшить показники ВВП країни, зокрема Київської області», — наголосив Олексій Чернишов.

За словами керівника області, на Київщині є дуже потужні аграрні підприємства, яким ще є куди розвиватися.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація