Олексій Чернишов представив новопризначеного голову Таращанської РДА

image
5 Лютого 2020, 15:39
Поділитися:

Голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов представив нового голову Таращанської райдержадміністрації. Згідно з Розпорядженням № 97/2020-рп, яке Президент України підписав 03 лютого, ним став Вадим Пасічнюк.

Посвідчення новому очільнику району Олексій Чернишов вручив під час зустрічі з активом Таращанського краю.

Очільник Київщини привітав Вадима Пасічнюка із призначенням на посаду та висловив переконання, що він стане потужним драйвером для динамічного розвитку краю.

«Драйвер розвитку району – це завжди людина. Однак, успіху неможливо досягти самотужки. Для цього потрібно сформувати потужну команду однодумців. Тож бажаю Вам взаєморозуміння у співпраці та підтримку у всіх питаннях розвитку району. Переконаний, саме це зробить життя кожного мешканця Таращанського краю кращим», – підкреслив Олексій Чернишов.

У свою чергу новопризначений голова Таращанської РДА подякував Президенту України та голові Київської облдержадміністрації за високу довіру та запевнив присутніх у своїй готовності до виконання поставлених перед ним доручень. А також пообіцяв докласти всіх зусиль для досягнення високого результату у роботі на новій відповідальній посаді.

Під час наради у формі діалогу відбулося жваве обговорення проблемних питань району. Людей цікавили питання децентралізації, водопостачання, ремонту доріг та розвитку району загалом. Також учасники зустрічі обговорили роботу пасажирського транспорту, що здійснює перевезення між районами області. Ці та інші озвучені питання були поставлені на контроль очільником КОДА.

«Наша мета – розвиток віддалених районів. Потрібно створювати умови для розвитку бізнесу, залучати інвесторів, створювати робочі місця. Іншого рецепту немає», – наголосив Олексій Чернишов.

Варто зазначити, що у свої 27 років Вадим Пасічнюк має 9 років трудового стажу. До призначення на посаду голови РДА, з 2015 по 2020 роки він обіймав посаду Кислівського сільського голови Таращанського району.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація