Олексій Чернишов представив нового голову Іванківської РДА

image
17 Лютого 2020, 19:16
Поділитися:

У понеділок, 17 лютого, голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов відвідав з робочим візитом Іванківський район, де зустрівся з колективом районної державної адміністрації та представив її нового очільника Сергія Яценка. Представлення новопризначеного керівника громаді району відбулось у Іванківській РДА під час наради з вирішення проблемних питань району.

Голова КОДА Олексій Чернишов привітав нового керівника райдержадміністрації та вручив йому службове посвідчення. Олексій Чернишов додав, що незабаром ще декілька районів області отримають нових голів. Керівник Київської ОДА поставив перед головою Іванківської райдержадміністрації завдання забезпечити її злагоджену роботу в інтересах мешканців району та закликав до плідної співпраці з громадою та органами місцевого самоврядування.

«Роботи дуже багато і часу на роздуми немає. Треба починати терміново. Прошу приділити особливу увагу інфраструктурі району, розвитку освітніх та медичних закладів. Ми визначили перелік об’єктів соціального призначення, на спорудження яких спрямовуються кошти в обсязі 10 відсотків загальної кошторисної вартості будівництва Централізованого сховища для зберігання відпрацьованого ядерного палива. Ці кошти мають піти на розвиток району, залучення інвестицій та створення нових робочих місць. Переконаний, що ви докладете максимум зусиль для вирішення першочергових проблем Іванківського району», – зазначив Олексій Чернишов.

Очільник Київської області побажав новому голові Іванківської РДА успішно застосувати на державній службі свої знання та досвід роботи, які він придбав, обіймаючи посаду Радинського сільського голови у сусідньому районі. Своєю чергою Сергій Яценко подякував Президентові України та голові Київської облдержадміністрації за високу довіру та запевнив присутніх у своїй готовності обійняти посаду й виконувати поставлені перед ним доручення задля кращого життя мешканців району.

У ході зустрічі також відбувся діалог з громадою. Люди піднімали проблемні питання щодо екології, медицини, роботи шкіл та дитячих садків. Кожне питання одразу було взято у роботу. Відповідні доручення надав Олексій Чернишов.

Повідомляє пресслужба КОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація