Олександр Терещук вручив відзнаки працівникам Київської обласної дитячої лікарні №2 у Білій Церкві

image
25 Березня 2019, 18:39
Поділитися:

Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук з робочим візитом завітав до м. Біла Церква, де ознайомився з роботою КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня №2».

Лікарня забезпечує надання консультативно-діагностичної та кваліфікованої високоспеціалізованої допомоги 80 654 тисячам дітей м. Біла Церква та 8 південних районів Київської області. Очолює лікарню – Заслужений лікар України, кавалер трьох орденів Єлізавета Богородська. В лікарні функціонує 7 відділень по 12 профілям на 190 ліжок.

Під час візиту очільник Київської ОДА оглянув дитячий травматологічний пункт, який було відкрито на базі лікарні у березні цього року. Враховуючи значний ріст дитячого травматизму в останні роки питання створення на базі хірургічного відділення КЗ КОР «Київська обласна дитяча лікарня № 2» дитячого травматологічного пункту стояло дуже гостро. За рахунок коштів обласного бюджету у 2018 році було придбано рентген-діагностичний комплекс на 2 робочих місця з автоматичним процесором для отримання рентгенівських знімків марки Calypso F MTOps вартістю 2000,00 тис. грн. та проведено капітальний ремонт приміщення загальною площею – 55,4 м.кв. на суму 900,00 тис. грн.

Також голова КОДА ознайомився з роботою відділення дитячої реанімації та патології новонароджених. Під час огляду Олександр Терещук дав доручення профільному заступнику передбачити в цьому році кошти на закупівлю для відділення медичного обладнання для виходжування недоношених дітей.

У рамках візиту, очільник Київщини поспілкувався з медичними працівниками. Лікарів було відзначено подяками та почесними грамотами голови Київської обласної державної адміністрації.

«Хочу подякувати від усього серця головному лікарю – Єлізаветі Іванівні Богородській, а також усім медикам та персоналу лікарні, за ту святу справу, яку вони роблять для наших діточок, за їхній професіоналізм та небайдужість. Здоровь‘я маленьких українців – це найважливіше для всіх нас!» – наголосив Олександр Терещук.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація