Олександр Маркушин запросив усіх на урочистості біля унікального пам’ятника Кобзарю в Ірпені (відео)

image
9 Березня 2020, 15:23
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин привітав усіх із днем народження Тараса Шевченка та запросив на урочистості, які відбудуться завтра, 10 березня, біля пам’ятника молодому Кобзарю на центральній площі міста. Про це йдеться в повідомленні й короткому відеозверненні Олександра Маркушина, розміщених на його сторінці у фейсбуці.

«Друзі! Щиро вітаю вас із днем народження Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка! І ще: саме в Ірпені знаходиться найкрасивіший пам’ятник молодому Шевченку. Запрошуємо всіх в Ірпінь!» – сказав перший заступник мера.

Молодий Кобзар – найкращий в Ірпені!

10 березня о 12:00 Запрошуємо усіх на урочистий мітинг з нагоди Дня Народженя «Кобзаря»!#Ірпінь #Україна #Київщина #фото #Київська_область #Ukraine #Irpin #photo #instagram #irpincity #irpin_insta #i_love_Irpin #Маркушин #НовіОбличчя #Нові_Обличчя #iloveIrpin #місто #город #city #Шевченко #Кобзар

Geplaatst door Олександр Маркушин op Maandag 9 maart 2020

Як зазначає пресслужба міської ради, завтра о 12.00 на центральній площі Ірпеня буде проведене урочисте зібрання та мистецька акція «Шевченко єднає покоління».



Джерело: ITV