Олександр Маркушин закликав ірпінців повідомляти йому про факти хабарництва

image
23 Лютого 2021, 13:49
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин закликав громаду повідомляти йому, якщо хтось із посадовців міськради чи комунальних підприємств вимагатиме хабар. Про це мер заявив під час сьогоднішнього засідання міськвиконкому.     

«Якщо в когось із мешканців нашого міста є інформація, що працівники будь-якого структурного підрозділу, комунального підприємства або виконавчого комітету вимагають у когось хабар, прошу ставити мене до відома. Ми будемо реагувати жорстко: цю людину в той же день, якщо є докази, будемо звільняти з посади і звертатися до правоохоронних органів. Це я на 100 відсотків обіцяю – так буде з кожним, хто буде брати чи вимагати хабар», – сказав міський голова.

Він наголосив, що «інцидент, який зараз розслідується поліцією (недавнє затримання заступника начальника відділу архітектури та містобудування Ірпінської міськради під час одержання хабаря – ред.) – це неприпустима річ». «Якщо хтось узяв хабар і це доведено, то ці люди не мають права працювати ні в міській раді, ні в будь-яких інших органах, і повинні стовідсотково нести відповідальність за свої дії. Я всіх попереджаю: якщо людина десь бере хабар або в когось його вимагає, вона буде за законом нести відповідальність», – підкреслив Олександр Маркушин.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV