Олександр Маркушин вручив медалі «За оборону рідного міста» військовим картографам (відео)

image
14 Жовтня 2022, 17:38
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Сміливість, честь та відвага. А ще величезана самопожертва і колосальна самовіддача. Саме такими побачив весь світ українських військових, які боронять свою землю від російських загарбників. І сьогодні, у День захисників і захисниць України, на їхню адресу лунають слова визнання і шани та особлива вдячність за єдність із народом.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова, командир Ірпінської ТрО:
«Я вважаю, що нам вдалося перемогти в Ірпені тому, що ми працювали однією командою. У нас не було генералів, полковників, кожен був солдатом і виконував завдання з захисту нашого Ірпеня і нашої України».

З нагоди свята мер Ірпеня Олександр Маркушин зустрівся з особовим складом Картографічного центру Збройних сил України. Він вручив медалі «За оборону рідного міста» представникам особливої професії. Без них на війні все одно, що без очей. Це військові картографи.

Сергій Пасюк, заступник начальника відділу Картографічного центру ЗСУ:
«Без топографічної карти, без електронної карти неможливо прийняти рішення, неможливо спланувати ніяке бойове завдання. Від того, наскільки точна картографічна інформація, пропорційно залежить виконання бойового завдання».

У Картографічному центрі пліч-о-пліч із хлопцями військову службу несуть і дівчата. І ті, й інші зізнаються – професію обирали свідомо і своїй справі ніколи не зрадять.

Марина Федченко, начальниця відділу Картографічного центру ЗСУ:
«Хочеться обороняти нашу державу і хочеться бути справді корисною. Те, що робить наш центр – це величезна робота зі створення карт, які допомагають Збройним силам. І я дуже горда, що я є частиною нашого центру».

Олександр Музичин, заступник начальника відділу картографічного центру ЗСУ:
«Це традиція. У мене батько військовий був, я пішов його стопами. Пішов у Збройні сили, щоб захищати свою країну».

Подяки за високий професіоналізм та відданість справі вручив бійцям невидимого фронту від імені громади й Коцюбинський селищний голова Сергій Даніш.

Сергій Даніш, Коцюбинський селищний голова:
«Хай щастить і хай Божа Матір – ми молимося щодня, і будемо й далі просити – збереже більше життів наших захисників. І якнайскорішої всім перемоги. А вона однозначно буде за нами».


Підписуйтеся на
 Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV