Олександр Маркушин: «Нащадки тих, кого наші земляки прикривали в окопах Другої світової, зараз стріляють нам у спини»

image
22 Червня 2022, 15:29
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Сьогодні, в День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни, в Україні поминають мільйони загиблих у Другій світовій та водночас оплакують жертви сучасної війни, яку підступно й агресивно веде росія проти нашого народу. Про це написав на своїй сторінці у фейсбуці Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Людське життя – це те найцінніше, що забирає війна. І це – чи не єдине, чого не можна відбудувати, оновити, повернути. Сьогодні важкий день. Ми згадуємо трагедію тої страшної війни і водночас хоронимо найкращих синів і дочок України у все нові і нові могили. Нащадки тих, кого наші мужні земляки прикривали своїми спинами в окопах, зараз стріляють нам у спини, не шкодуючи нікого – ані жінок, ані дітей. Мільйони невинних жертв Другої світової не переконали нашого північного сусіда у тому, що війна – це найстрашніше, що може бути на нашій планеті», – зазначив мер.

Він висловив упевненість у тому, що «як і тоді, зараз зло знову неодмінно програє».

«По-іншому не може бути. Це – закон життя. Україна переможе заради всіх тих, хто наблизив цю перемогу, але, на жаль, її не побачить», – переконаний міський голова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння та київських новин!



Джерело: ITV