Олександр Дубінський вимагає негайної перевірки стану газових мереж

image
17 Вересня 2020, 17:17
Поділитися:

17 сентября 2020 г. 16:48

У зв’язку з вибухом магістрального газопроводу на території селища Чабани, який стався вночі з 14 на 15 вересня, народний депутат України, голова Київської обласної організації партії “Слуга Народу” Олександр Дубінський вимагає від відповідальних органів негайної перевірки стану газопроводів та відповідного звіту.

Про це KV стало відомо з повідомлення офіційного сайту Київського обласного штабу “Слуги Народу”.

“Ми не будемо чекати, де вибухне наступного разу. Вибух газопроводу в Чабанах – свідоцтво того, наскільки важливий контроль над об’єктами підвищеної небезпеки для життя і здоров’я людей. Буду вимагати звіту про стан газопроводів. Якщо таке, не дай бог, станеться ще раз, далеко не факт, що нам знову пощастить обійтися без жертв”, – сказав Олександр Дубінський.

в Телеграм

Нагадаємо, в ніч на 15 вересня поблизу смт Чабани в Києво-Святошинському районі Київщини стався вибух та витік газу з магістрального газопроводу. Причиною вибуху рятувальники вже назвали розгерметизацію газопроводу. В результаті інциденту довелося перекрити постачання газу та вимкнути електрику поблизу місця події. До ліквідації аварії були залучені 57 рятувальників і 18 одиниць техніки.

Як відомо, на місцевих виборах 25 жовтня команду “Слуги Народу” на Київщині президент України Володимир Зеленський довірив очолити народному депутатові Олександру Дубінському.

Читайте: Дубінський пропонує оперативно створити в Українці пілотний проект “Поліцейський офіцер громади”

Фото: надано прес-службою Олександра Дубінського

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона