Олександр Дубінський пропонує зміни жителям Київщини

image
27 Вересня 2020, 00:02
Поділитися:

Київщина — один із найбільш перспективних регіонів України. Вона є лідером за багатьма показниками. Проте, все це мало відображається на рівні життя та комфорту місцевих мешканців. Команда президента України Володимира Зеленського, яку на Київщині очолює народний депутат Олександр Дубінський, планує це змінити, дати можливість кожному жителю області відчути переваги столичного регіону.
Звісно, будь-які зміни ефективні лише тоді, коли є чіткий план. У «Слуги Народу» є Програма розвитку області. В ній прописано, як подолати корупцію, забезпечити економічне зростання, створити нову інфраструктуру та комфортне життя для всіх.
Децентралізація
Партія президента підтримує передачу бюджетів на рівень громади. Своєю чергою Олександр Дубінський виступає за обов’язкове впровадження при цьому ефективного контролю за витрачанням народних коштів.
Економічний розвиток
Зе!команда виступає за надання державної підтримки тим місцевим підприємцям, які відкривають та розвивають виробництва на території області, створюють робочі місця. Для тих, хто розвиває регіон, мають бути доступними дешеві кредити та податкові пільги. Своєю чергою бізнес наповнить бюджет, що дасть можливість попіклуватися про тих, хто потребує допомоги та захисту від держави.
Нові соціальні стандарти
Команда Київської обласної організації «Слуги Народу» переконана, що рівень соціальних стандартів на Київщини має бути не нижчим, аніж у столиці. Для цього мають бути запроваджені місцеві програми підтримки працівників бюджетної сфери та малозабезпечених громадян. Разом із запланованим урядом підвищенням мінімальної зарплати це дасть змогу забезпечити кожному жителю регіону гідній рівень життя.
Транспорт
У мешканців Київщини має бути якісна та доступна інфраструктура. Найбільш важливий об’єкт цього напряму, який особисто підтримує президент України, — Київська обхідна дорога, яка має об’єднати між собою міста Київської агломерації та ліквідувати затори.
Екологія
Команда «Слуги Народу» виступає за мораторій на вирубку лісів та знищення зелених зон, припинення незаконного видобутку піску та створення стихійних сміттєзвалищ. Кожному має бути забезпечений доступ до чистих водойм та якісної питної води.
Медицина
Якісне медичне обслуговування — те, без чого не може обійтися жодна сучасна громада. Київщина має стати регіоном, в якому кожному мешканцеві доступний повний перелік послуг за місцем проживання.
Все це, каже Олександр Дубінський, речі, які можна було зробити вже давно. Але розвиток області стримується місцевими кланами. Вони створили схеми для власного збагачення та десятиліттями гальмують розвиток Київщини. Зараз вони зацікавлені в тому, щоби жодних змін не відбулося і все залишилося як є.
Тому першочергове завдання команди змін — покласти край комфортному існуванню невеликої групи людей за рахунок добробуту мешканців цілого регіону. Для цього Олександр Дубінський та партія «Слуга Народу» зібрали ефективну команду професіоналів, які візьмуть владу та відповідальність у свої руки.
«Ми не будемо залучати до нашої команди одіозних чиновників та політиків. Ми будемо виставляти чесних і професійних людей, які пройшли відбір», — каже голова Київської обласної організації партії «Слуга Народу» Олександр Дубінський, зазначаючи, що контролюватиме якість списків партії «Слуга Народу» і особисто відповідатиме за результат.
Іван КОЛОДІЙ

Continue Reading

Джерело: Газета Вишгород