Олег Янчинський вже не очолює Броварський відділ поліції. Хто наступний?

image
30 Жовтня 2019, 22:43
Поділитися:

Від 24 жовтня у Броварському відділі поліції новий очільник. Щоправда, тимчасовий. Чому звільнено із займаної посади Олега Янчинського, де він зараз працює та хто очолить броварську поліцію журналістам «Трибуни» розповів начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

За інформацією Андрія Нєбитова, наразі в Броварському відділі поліції триває комплексна перевірка.

«У мене і у колегії ГУ НП (Головного управління Національної поліції) викликало занепокоєння стале зниження результатів службової діяльності. Таке іноді трапляється – нічого страшного. Головне – вчасно надати новий імпульс», – відповів Андрій Нєбитов на запитання про необхідність проведення комплексної перевірки.

На час проведення перевірки новим тимчасовим керівником  Броварського відділу поліції призначено помічника начальника Головного управління Нацполіції в Київській області Дмитра Литвина.

До роботи в ГУ Дмитро Литвин очолював Ірпінський відділ поліції.

«Підбір нового керівника триває. Його буде призначено відразу після встановлення всіх напрямків поліцейської діяльності, які потребують підсилення», – повідомив Андрій Нєбитов.

Читайте також: Ексзаступників начальника броварської поліції підвищили

У своєму інтерв’ю виданню  At Brovary  очільник поліції Київщини зауважив, що «Олег Янчинський професійний працівник, але йому стало важко ставитися до підлеглих критично і приймати жорсткі кадрові рішення, що призвело до певного погіршення результатів службової діяльності. З урахування його потенціалу, йому запропонують  іншу посаду».

Наразі Олег Янчинський працює в Головному управлінні Нацполіції Київської області.

Олег Янчинський

Нагадаємо, Олег Янчинський очолював броварську поліцію 4 роки. Олега Віталійовича було призначено на посаду якраз під час перебудови правоохоронних органів – у листопаді 2015 р. Полковник поліції  Олег Янчинський «посунув» у кріслі Миколу Клименка, якого за підтримки громади призначено на посаду начальника броварської поліції у 2014 році. До Броварів Олег Янчинський очолював Макарівське РВ ГУМВС України в Київській області.

Читайте також:

1. У підсумках року броварським поліцейським нагадали про ввічливість та дисципліну

2.Сепаратисти, наркотики, пограбування – громада зустрілася з начальником поліції Янчинським

3. Депутати викликають «до відповіді» очільників поліції і прокуратури

4. Начальник поліції: депутати запрошують на наступну сесію Янчинського. Громада хоче повернути Клименка?

Фото –  авторки

Джерело: Трибуна Бровари