Окупанти зранку обстріляли з танку міський ринок Берислава на Херсонщині

image
2 Січня 2023, 11:09
Поділитися:

2 січня 2023 г. 11:03

Сьогодні, 2 січня 2023 року, армія рф завдала чергового терористичного удару по Херсонщині. Окупанти обстріляли з танку міський ринок Берислава. Відомо щонайменеш про 5 поранених.

Про це KВ дізналась з повідомлення голови Херсонської ОДА Ярослава Янушевича.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Сьогодні зранку росіяни атакували центр Берислава – обстріляли міський ринок. Імовірно, вогонь вівся з танку зі сторони тимчасово окупованої Каховки”, – повідомив очільник Херсонської ОДА.

За його словами, відомо про щонайменше 5 поранених. Троє людей знаходяться у важкому стані. Їх евакуюватимуть до Херсона, де лікарі нададуть постраждалим необхідну меддопомогу.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Загалом минулої доби російські окупанти 71 раз обстріляли територію Херсонщини. Ворог гатив по мирних населених пунктах області з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків.

Місто Херсон армія рф атакувала 30 разів. Ворожі снаряди влучили в лінії електропередач, обласну дитячу лікарню, приміщення басейну, приватні та багатоквартирні будинки.

Через російські обстріли минулої доби на Херсонщині загинула 1 людина, 4 жителі отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, в ніч з 1 на 2 січня 2023 року окупанти здійснили чергову атаку дронами-камікадзе на Київ. В результаті обстрілу є пошкодженні об‘єкти енергетичної інфраструктури.

Читайте: Після нічної атаки Київ повертається до відключень електропостачання

Фото: “Кореспондент”.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона