Окупанти влаштували собі лігво у Бородянському відділенні “Укртелекому” (фото)

image
29 Квітня 2022, 14:59
Поділитися:

29 квітня 2022 г. 14:59

На території Борадянської громади зафіксували розташування чергового лігва російських окупантів. Цього разу російські війська облаштували штаб у будівлі “Укртелекому”. Наслідки окупації типові – розграбовані та зруйновані приміщення.

Про це KВ дізналася із повідомлення директора департаменту корпоративних комунікацій АТ “Укртелеком” Михайла Шуранова у Facebook.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Свого часу професор Преображенський казав: “..разруха не в клозетах, а в головах..” – у головах російських окупантів, які намагаються збільшити площу руїни на Землі. В будівлі Укртелекому в Бородянці Київської області певний час було їх лігво. Звичайно, вкрали все, що змогли, проте залишили “культурну спадщину” у вигляді відходів життєдіяльності по всій будівлі та оголошення на дверях однієї кімнати – “не дзюрити – вогнева позиція”. Проте, думаю, що оголошення, як часто буває, було вже не попередженням, а констатацією факту”, – йдеться в дописі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Він зауважив, що завдяки ЗСУ та теробороні вдалося зупии подальш руйнацію приміщення. Наразі тут вже відбувалися роботи з монтажу оптичного інтернету та відновлення мережі.

Нагадаємо, як раніше писала KВ, аналогічне лігво було розташоване й у приміщенні Бородянської районної філії обласного центру зайнятості, де окупанти облаштували штаб. Після деокупації війська рф залишили після себе сміття та розруху. Наразі філія продовжує надавати послуги населенню виключно у дистанційному режимі.

Читайте: Московити розмалювали школу на Іванківщині свастиками (фото)

Фото: Yuriy Kurmaz

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона