Окупанти продовжують нарощувати військове угруповання в Україні – Ганна Маляр

image
12 Січня 2023, 13:15
Поділитися:

12 січня 2023 г. 13:01

Під час брифінгу у Military Media Center заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що командування зс рф посилює угруповання військ (сил) на території України. Так станом на 10 січня ц.р. у складі російських окупаційних військ, з урахуванням оперативного резерву, діють близько 280 формувань (минулого тижня – 250).

Про це KВстало відомо з повідомлення пресслужби Міністерства оборони.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, командування зс рф посилює угруповання військ (сил) на території України та переміщує мобілізованих із полігонів білорусі та росії у зону ведення бойових дій та прикордонні райони.

“Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Донеччині. Найвища активність ворога відмічається на Бахмутському, Лиманському та Авдіївському напрямках”, – зазначила Маляр.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як повідомляє Маляр, станом на 10 січня ц.р. у складі російських окупаційних військ, з урахуванням оперативного резерву, діють близько 280 формувань (минулого тижня – 250).

“Противник здійснює ротацію підрозділів у складі регіонального угруповання військ (сил) на території рб. Обстановка у районах ведення бойових дій залишається складною. В умовах відсутності необхідної кількості технічно готової бойової техніки, кремль активно використовує людський ресурс для досягнення успіхів на полі бою”, – додала Маляр.

Нагадаємо, сьогодні, 12 січня 2023 року, зранку українські захисники на півдні країни знищили ворожий штурмовик Су-25 та БПЛА “Орлан-10”.

Читайте: Сьогодні зранку українські захисники знищили ворожий штурмовик Су-25 та БПЛА “Орлан-10”

Фото: Вечірній Київ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона