Оголошено тендер на будівництво флагштоку на Книшовому меморіально-парковому комплексі

image
19 Червня 2023, 15:29
Поділитися:

Про оголошення тендерної закупівлі «Нове будівництво споруди флагштоку Державного Прапора України на території Книшового меморіально-паркового комплексу по вул. Київський Шлях, 33-Б у м. Бориспіль» повідомляється на сайті державних закупівель Прозорро.

Замовником робіт виступає місцеве КП «Виробниче управління комунального господарства». 

Відповідно до тендерної документації, будівництво потребуватиме закупівлі матеріалів та конструкцій кількістю 72 найменування (арматура, бетонні плити, дошки, дроти, цвяхи, щебінь та ін.), полотна прапору розміром 9000х5250 та самого флагштоку довжиною 35 м з оцинкованої сталі, а також виконання робіт (77 найменувань). 

Договір укладатиметься з умовою виконання робіт «під ключ», тобто об’єкт має бути зданий замовнику в стані, повністю готовому до експлуатації. Гарантійний строк на виявлення дефектів становить 2 роки. Після 2-х років експлуатації при відсутності виробничих дефектів гарантійний термін експлуатації продовжиться ще на 5 років на щоглу та 2 роки на електрообладнання. 

У проекті договору також вказано, що фінансування робіт здійснюватиметься за рахунок благодійних та власних коштів. Розрахунки проводяться за фактично виконані роботи, але за погодженням сторін замовник може сплатити підряднику аванс у розмірі 30% вартості річного обсягу робіт. Аванс має бути використаний на придбання матеріалів, конструкцій та виробів. 

Прийом пропозицій триватиме до 25 червня. Очікувана вартість закупівлі становить 5 млн 18 тис. грн. 

Нагадаємо, про оголошення благодійного збору коштів на встановлення флагштоку повідомляло управління культури виконавчого комітету Бориспільської міської ради. Збір коштів на відкриту для цього платіжну картку триває.

Деталі за посиланням:

https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2023-06-16-007938-a

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама