Оголошено конкурс на проходження навчання громадських радників

image
22 Лютого 2019, 12:40
Поділитися:

Міжнародним фондом «Відродження», Українською фундацією правової допомоги, Мережею правового розвитку, Освітнім Домом прав людини (Чернігів) та Координаційним центром з надання правової допомоги спільно оголошено конкурс на проходження навчання громадських радників.

 

Громадські радники – це люди, які не мають юридичної освіти, але пройшли спеціальне навчання, спрямоване на правову допомогу жителям місцевої громади у найбільш типових для них питаннях. Громадськими радниками можуть бути представники сервісних організацій, місцевої влади, студенти юридичних факультетів та загалом представники будь-якої професії, у яких є можливість навчатись та бажання допомагати у захисті прав та інтересів громади.

 

Маючи бажання стати громадським радником Ви пройдете спеціалізоване навчання з кваліфікованими тренерами, дізнаєтесь та навчитесь як можна ефективно спрямувати свої зусилля на якісні зміни в житті громади.

 

Вам пропонується навчання з різних питань: безпека, децентралізація, інформаційна та фінансова грамотність, робота державних інститутів, залучення ресурсів, реалізація прав на освіту, охорону здоров’я та інших.

 

Участь у навчанні відбувається на конкурсній основі.

 

За результатами конкурсу відібрані учасники і учасниці будуть запрошені на навчання, яке проходитиме в три етапи, кожен по три дні з проміжком в місяць між ними.

 

Для жителів Північного регіону – Київської області навчання почнеться у квітні.

Участь в усіх етапах навчальної програми обов’язкова!  

 

За умови успішного проходження всіх етапів навчання випускники отримають свідоцтво. Навчання відбувається на безоплатній основі. Організатори забезпечують проживання, харчування та відшкодування транспортних витрат.

 

Кінцевий термін подачі заявок до 26 березня 2019 року.

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно зареєструватися за посиланням https://cutt.ly/1CpE8

 

Результати опитування опрацьовуватиме конкурсна комісія. Члени комісії можуть зателефонувати Вам і уточнити додаткову інформацію після отримання Ваших відповідей на запитання анкети.

 

За додатковою інформацією звертайтеся на електронну адресу [email protected]  або за номером телефону: +38 097 128 02 10 (з 10:00 до 18:00).

 

 

 

Джерело: fastiv-rada.gov.ua