Оголошено інвестиційний конкурс на комплексну забудову території колишніх комунальних теплиць

image
31 Липня 2019, 13:17
Поділитися:

Виконавчий комітет Броварської міськради оголосив про початок інвестиційного конкурсу  з відбору інвестора для проведення робіт із комплексної забудови території міста, яка складається із земельних ділянок орієнтовною площею 3,1003 га в межах вулиць Петлюри Симона, Металургів, Проектна, 1 та Проектна, 2 в Броварах. Мова про забудову території колишніх комунальних теплиць. 

Як повідомляла «Трибуна» раніше, після тривалої копіткої роботи рішенням виконкому було затверджено порядок проведення інвестиційного конкурсу на право забудувати земельну ділянку по вул. С. Петлюри, 28 (колишні комунальні теплиці). Наразі в теплицях працює дві секції. Однак найпершим завданням для інвестора-забудовника є добудова  довгобуду по вул. С. Петлюри, 21-Б.

Кінцевий строк подачі документів для участі у конкурсі 13.08.2019 р.

Документи приймаються з дня оголошення щоденно (крім суботи, неділі та святкових днів) із 08:00 до 15:00, (обідня перерва 12:00 до 12:45).

Місце проведення конкурсу: управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради (організатор конкурсу): м. Бровари, бульв. Незалежності, 4-А. Тел. (04594) 6-04-13, e-mail: [email protected]

Дата: 16.08.19 р. о 10.00 годині.

Умови конкурсу:

перелік (додаток 3 Порядку);
порядок і термін подачі документів, які подаються на конкурс;
порядок проведення конкурсу та визначення переможця;
заява на участь у конкурсі (додаток 2 Порядку) визначені у Порядку проведення інвестиційного конкурсу з відбору інвестора для проведення робіт із комплексної  забудови території міста, яка складається із земельних ділянок орієнтовною площею 3,1003 га в межах вулиць Петлюри Симона, Металургів, Проектна, 1 та Проектна, 2 в м. Бровари.

Контактна особа: Гудзь Оксана Павлівна – секретар комісії, заступниця начальника планово-технічного відділу управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради. Тел. (04594) 6-04-13.

Головне фото – Ангеліни Козлової

Джерело: Трибуна Бровари