Оголошення про проведення конкурсу на визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів у м. Тараща Київської області

image
10 Вересня 2020, 17:28
Поділитися:

Дата: 10.09.2020 14:37

Кількість переглядів: 2


Виконавчий комітет Таращанської міської ради з метою створення конкурентного середовища на ринку поводження з побутовими відходами та забезпечення контролю за дотриманням належного санітарного стану території міста на підставі рішення від 27.08.2020 року № 75 «Про оголошення та організацію проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Тараща»» оголошує конкурс на визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів (далі Конкурс) за лотами:


1 лот – визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів від населення, підприємств, установ, організацій та інших суб’єктів господарювання м. Тараща, які отримують дану послугу у відповідності до Договору на вивезення твердих побутових відходів.


2 лот – визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів від населення, підприємств, установ, організацій та інших суб’єктів господарювання м. Тараща, які користуються контейнерами для збору твердих побутових відходів.


Місце проведення Конкурсу:  м. Тараща, вул. Шевченка,7, ІІ поверх, кабінет заступника міського голови.


Найменування, місцезнаходження організатора Конкурсу: Виконавчий комітет Таращанської міської ради, 09500, Київська область, м.Тараща, вул.Шевченка,7.


Контактна особа: Левицький Вадим Анатолійович – заступник міського голови,  тел..(04566)-5-20-66,


Задніпряна Наталія Володимирівна, головний спеціаліст, тел. (04566)-5-23-47.


Для участі у конкурсі та отримання конкурсної документації учасникам Конкурсу необхідно подати організатору заявку про участь у конкурсі.


Із кваліфікаційними вимогами до учасників конкурсу, характеристикою території, де повинні надаватися послуги з вивезення твердих побутових відходів, характеристикою об’єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення, характеристикою та місцезнаходження об’єкту поводження з побутовими відходами можна ознайомитися у підрозділі «Визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів» розділ «Конкурс» на офіційному веб-сайті Таращанської міської ради за посиланням tarashchamr.gov.ua.


Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:


  Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.


На конверті з конкурсною пропозицією повинно бути зазначено великими літерами «КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ» № лота.


 Конкурсні пропозиції приймаються щоденно з 08.00 год. до 12.00 год. та з 13.00 год. до 17.00 год., крім вихідних (субота, неділя) та святкових днів. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій 12.10.2020 року до 09.00 год. за адресою: 09500, Київська обл.., м.Тараща, вул. Шевченка,7, виконавчий комітет Таращанської міської ради (ІІ поверх, кабінет заступника міського голови).


Розкриття конвертів з поданими відповідно до визначених лотів конкурсними пропозиціями відбудеться:


1 лот – 12 жовтня 2020 року о 13.00 год


2 лот – 12 жовтня 2020 року о 14.00 год


 Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учаснику конкурсу.


« повернутися

Source link