Огляд 40-дюймових ТБ-панелей з підтримкою Smart TV: що обирають українські глядачі

image
16 Квітня 2024, 16:52
Поділитися:

Смарттелевізори з діагоналлю 40 дюймів — це зручні та функціональні девайси, що дозволяють переглядати онлайн-контент з популярних стримінгових сервісів (YouTube, Netflix тощо). Пропонуємо ознайомитися з бюджетними моделями, що мають попит в українських покупців.

Akai AK40FHD22W

Смартпанель бренду Akai з підтримкою функції Т2 сприяє відтворенню яскравого і чіткого зображення, тому вдало доповнить систему домашнього кінотеатру. Тонкий елегантний корпус гармонійно виглядатиме в будь-якому інтер’єрі. Сучасний телевізор 40 дюймів працює на базі потужного 4-ядерного процесора А55 і має 8 Гб оперативної пам’яті для встановлення мультимедійних застосунків з Play Market. Вдале поєднання безрамкового дизайну, роздільної здатності 1280х720 ppi та підтримки Dolby Digital Plus виводить перегляд фільмів на новий рівень сприйняття. З додаткових переваг моделі — вбудований плеєр і Google-помічник.

ECG 40FSV231

Представник лінійки ТБ-панелей 40FSV231 працює на базі ОС VIDAA, що сумісна з усіма сучасними мультимедійними онлайн-сервісами (наприклад, Disney+, Netflix, Amazon Prime Video тощо). Керування пристроєм відбувається через зручний пульт ДК або відповідний застосунок для гаджетів. Практична функція віддзеркалення допоможе відтворювати відеофайли зі смартфона або планшета на екрані телевізора. Модель показує контент у Full HD-форматі та використовує пряме світлодіодне підсвічування. Технологія прогресивного розгортання сприяє демонстрації чіткого та якісного зображення.

Toshiba 40LV3E63DG

Глянцевий дисплей цього телевізору з підтримкою Smart TV має роздільну здатність 1920х1080 ppi. Завдяки HDR 10 і яскравості на рівні 250 кд/м2 контент виглядає якісно і деталізовано, а динамічні сцени відтворюються плавно, без ривків. 16-ватна акустична система з двох динаміків і підтримка Dolby Digital забезпечує об’ємне насичене звучання. З переваг моделі — Wi-Fi-модуль, запис телепередач, Miracast і технологія DLNA.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама