Офіс президента в Українському домі: архітектори пропонують спортзал, ресторан і кабінети для чиновників

image
3 Липня 2019, 18:42
Поділитися:

На публічних обговореннях, які сьогодні, 3 липня, відбулися за участю «Кадрового резерву України», авторів концепції, столичних урбаністів та архітекторів, розглядали,  як можна було б розмістити Офіс президента в «Українському домі», якщо взагалі така ідея буде визнана раціональною й відповідатиме всім вимогам безпеки у країні, яка стримує військову агресію РФ і частина території якої  окупована. 

Автор проекту Іван Юнаков, засновник компанії «33BY Architecture», зазначив, що у представленому варіанті враховані міжнародні тенденції до відкритості подібних будівель, враховують потреби всіх верств населення. Офіс в «Українському домі» має стати унікальним з точки зору прозорості, інклюзивності, й таке інше.

  Що пропонують творці концепції: розмістити зону відвідувачів (позначена на схемі помаранчевим кольором), технічні приміщення (сірим кольором), ресторани (фіолетовим кольором), спортзал (рожевим кольором), апарат президента (зеленим кольором), кімнати президента (червоним кольором). Дивіться схему.

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ