Офіс Генпрокурора замовив ремонт дверей та нові доріжки у дворі

image
5 Травня 2023, 19:25
Поділитися:

5 травня 2023 г. 19:25

Офіс Генерального прокурора (ОГП) оголосив, провів і, частково, прийняв результати тендерів на послуги з косметичного ремонту своїх адмінбудівель, вимощення прибудинкових доріжок, на ремонт тепло- і перевірку електромереж. При цьому, були проведені два абсолютно ідентичні тендери “без тендеру” – дві закупівлі однієї і тієї ж послуги за ті самі гроші ОГП здійснив без використання електронної системи. Загальна ціна питання вже укладених договорів – 706 тис. 588 гривень, ще 493 тис. 950 гривень очікують на підрядників на етапі кваліфікації переможців, один тендер був відмінений, а один ще не відбувся (там очікувана вартість закупівлі – майже 264 тис. гривень).

Про цеKВ стало відомо з оголошень в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно одного оголошення, ОГП заплатить 383 тис. 10,61 гривень за поточний ремонт алюмінієвих дверних прорізів (із заміною фурнітури) в адміністративній будівлі Офісу Генерального прокурора на столичній вулиці Різницькій. Гроші отримає за роботу ТОВ “Азов Клінінг і Ко”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно іншого оголошення, за послуги з поточного ремонту вимощення дворової частини адміністративної будівлі на вул. Гусовського ОГП заплатить 50 тис. 810,60 гривень. Ці гроші за результатами закупівлі без використання електронної системи отримає ТОВ “Інжбудпроект”.

Так само без використання електронної системи замовник уклав договір з ТОВ “Будівельна компанія “Оптіма-С” на 136 тис. 383,64 гривень за послуги з аварійного ремонту зовнішніх теплових мереж в той же будівлі на Гусовського.

Аналогічно вирішилася доля ще одного тендеру – і теж щодо ремонту тепломереж на Гусовського. Та сама фірма отримає за ніби ті ж самі послуги 136 тис. 383,64 гривень. Це – не помилка, а так: одну й ту саму послугу в ОГП “розбили” на два різні, але абсолютно ідентичні тендерні оголошення. З ідентичним результатом “торгів” без торгів.

Читайте: “Київтеплоенерго” може витратити 2,9 млн гривень на набивки

У тендері на послуги з заміру опору ізоляції і перевірки спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання в будівлі ОГП (очікувана вартість закупівлі – 341 тис. 950 гривень) наразі відбувається кваліфікація переможця. Хто ним стане – поки що не ясно (один з двох учасників запропонував аномально низьку ціну і був відхилений, інший має невідповідності в тендерній пропозиції).

Також кваліфікують переможця в тендері на обслуговування автоматичних розсувних дверей, відкатних воріт з автоматикою, розпашних воріт з автоматикою, автоматичних швидкісних воріт, автоматичного в’їзного шлагбауму, автоматичних ролет та розпашних воріт за кількома адресами, де розміщені приміщення ОГП у центрі Києва. Очікувана вартість закупівлі – 152 тис. гривень.

Читайте: В Обухівській лікарні за 3 млн гривень повинні поставити цифровий флюорограф

Крім цього, оголошено, але ще не проведено тендер на технічне обслуговування систем кондиціонування центрів обробки даних ОГП. Офіс Генпрокурора готовий за ці послуги заплатити 263 тис. 952 гривень.

Відкриті торги з особливостями по цьому оголошенню призначені на 8 травня 2023 року.

Нагадаємо, Кабінет міністрів наприкінці 2022 року так змінив правила проведення аукціонів на Prozorro, що до кінця війни торги у системі електронних закупівель скасовані.

Тимчасово (до кінця війни) переможцем тендерів визнається учасник, який серед інших одразу запропонував найнижчу ціну за товар чи послуги.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у квітні витрачало Коцюбинське

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона