Офіс ділового туризму створили у Києві

image
6 Липня 2019, 14:04
Поділитися:

У Києві створено новий Kyiv Convention Office, який працюватиме над підвищенням туристичного потенціалу столиці в сфері ділового туризму. Про це було оголошено під час конференції Управління туризму та промоцій з представниками туристичних компаній «Екватор. Майбутнє VS Минуле», йдеться на сайті КМДА.

Заступниця голови КМДА Марина Хонда зазначила, що Київ має досить великий туристичний потенціал: тільки за перший квартал 2019 року столицю відвідало більше 355 тисяч іноземних туристів. А завдяки туристичному збору міський бюджет за півроку поповнився на майже 23 мільйони гривень.

– Щороку в Києві проходить більше 1500 бізнес-івентів. Це свідчить про те, що столиця є цікавою для бізнесу. Створення Kyiv Convention Office дасть змогу глибше працювати у сфері ділового туризму та зробить Київ більш привабливим для іноземних туристів та бізнесу, – розповіла Марина Хонда.

За її словами, захід, організований Управлінням туризму та промоцій, допоміг залучити представників бізнесу до розвитку ділового туризму в Києві за допомогою майбутньої співпраці з новоствореним офісом.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ