Один з кандидатів в нардепи зірвав на виборчій дільниці в Гостомелі інформаційний плакат Карплюка, – ЗМІ

image
21 Липня 2019, 20:16
Поділитися:

На виборчих дільницях 95-го округу триває голосування. Протягом дня було зафіксовано багато порушень, які були спрямовані проти лідера передвиборної гонки Володимира Карплюка. Зокрема, на дільницях зривають і псують інформаційні плакати Карплюка. А у соцмережах розповсюджують фейки про те, що Карплюк зняв свою кандидатуру з виборів.  Про це повідомляє “Рупор Київщини”.

Сьогодні кандидат у народні депутати Олег Бондар на 95-му окрузі зірвав інформаційний плакат з Володимиром Карплюком на одній із дільниць у Гостомелі. Даний інцидент очевидці зафіксували на відеокамеру. Також спостерігачі повідомляють, що голова цієї дільниці №321310 Ольга Онащенко – заангажована і працює проти кандидата в народні депутати Володимира Карплюка.

На інших дільницях також намагалися пошкодити інформаційні плакати Карплюка. Зокрема, на дільниці №320626 у Софіївській Борщагівці зранку вивісили інформаційні плакати 34-ох кандидатів, крім плакату Карплюка. Коли плакат все-таки з’явився, його одразу пошкодили – відірвали частину з прізвищем.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що команда Бондара намагалася зареєструвати кандидата-клона Карплюка. Про це стало відомо з переписки даних осіб у їхній робочій групі «95 округ». За людину з прізвищем Карплюк вони заплатили 6 тис. дол. 

«Двійник – 6 000. Аванс ЗП офіс – 2000. Транспорт, білети, готель – 500. Загалом 230 000 гривень», – йдеться в переписці. 

Як відомо, у червні двоє клонів з прізвищем Карплюк намагалися зареєструватися в ЦВК кандидатами до парламенту на 95 окрузі. Але їм відмовили. Потрапити у бюлетень фейкові Карплюки не змогли й через суд. 

Також сьогодні зранку з фейкової сторінки у соцмережі була розповсюджена неправдива інформація про те, що Карплюк зняв свою кандидатуру з виборчих перегонів. Сам Карплюк одразу спростував це.

Сообщение Один з кандидатів в нардепи зірвав на виборчій дільниці в Гостомелі інформаційний плакат Карплюка, – ЗМІ появились сначала на Правда Ірпеня.

Джерело: Правда Ірпеня