Одразу 2 ДТП у Семиполках: 2 загиблих, 1 важко травмований. ВІДЕО

image
23 Листопада 2019, 02:34
Поділитися:

Цього вечора на трасі «Київ – Чернігів» автомобіль «Опель», рухаючись із високою швидкість, налетів на двох людей. Чоловік і жінка перебігали дорогу на неосвітленій ділянці дороги у не встановленому для цього місці. Обидва загинули, тіла сильно пошматувало. Майже одразу після цього за 1 км від події на тій самій ділянці автівка КІА збила людину, яка отримала дуже важкі травми. Про це йдеться у стрімах каналів дорожніх новин «dtp.kiev.ua» та «Информатор Киев».

Як зазначає коментатор «dtp.kiev.ua», від місця зіткнення з «Опелем» до наземного пішохідного переходу потрібно було пройти лише близько 100 м. Загиблих від удару відкинуло на десятки метрів, а сама автівка зупинилась аж біля вказаної зебри. Автомобіль також зазнав серйозних пошкоджень.

Як зазначено на одному з відео, в аварії є ще двоє травмованих – у салоні «Опеля». Стрімер від «Информатор Киев» вказує, що на цей час на місці події вже працює слідчо-оперативна група, поліціянти спілкуються із водієм легковика.

Под Киевом Opel разорвал двух пешеходов

Опубліковано Информатор Киев Пʼятниця, 22 листопада 2019 р.

Іще одна ДТП сталася через доволі короткий час на тій самій ділянці автостради «Київ – Чернігів» у Семиполках – всього за 1 км від смертельної аварії. Тут так само вдій легковика наїхав на пішохода, він отримав тяжкі травми.

Читайте також:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна Бровари