Одна з учасниць шоу «Крутіше всіх» – 11-річна Таїсія Старостюк з Броварів

image
11 Вересня 2019, 14:31
Поділитися:

Цієї суботи, 14 вересня, о 20:30 на телеканалі «Інтер» відбудеться прем’єра нового сезону дитячого талант-шоу «Крутіше всіх». В нових випусках більше 60 учасників віком від 3-х до 17-ти років будуть вражати своїми талантами ведучих проекту Андрія Доманського, Андрія Данилевича та всю Україну.

Однією з учасниць першого випуску стала 11-річна Таїсія Старостюк з Броварів. Дівчинка сама створює одяг та вже навіть підготувала першу дизайнерську колекцію з 10 образів, яку продемонструє на сцені «Крутіше всіх».

Броварчанка займається дизайном одягу всього рік, проте вже досягла у цьому чималих успіхів. Крім того, за цей час мама юного модельєра також навчилася шити і навіть влаштувалася працювати в ательє.

Таїсія не лише презентує на сцені талант-шоу свою модну колекцію, а й допоможе Андрію Доманському розібратися, що ж потрібно одягати на пляжну вечірку, а що – на червону доріжку пафосного фестивалю. Крім того, юна дизайнер оцінить зовнішній вигляд чепуруна і модника Андрія Данилевича, – повідомляє інформаційний патрнер сайту 4594.com.ua, телеканал «Інтер».

Читайте також:

Броварські шахісти привезли три «золота» з Чемпіонату Київської області

Футбольний клуб «Red Dragons» відсвяткував свою першу річницю

Поліція перевірила на справність шкільні автобуси в Броварах

Джерело: Новости Броварів