Очільника Києво-Святошинського районного осереду партії Європейська Солідарність (БПП “Солідарність”) судять за шахрайство

image
5 Червня 2019, 18:10
Поділитися:

Дата публикации: 05 июня 2019.

За результатами досудового розслідування кримінального провадження №12014110200003986 підприємцю, голові осередку партії БПП “Солідарність” Андрієвському Олегу (Європейська солідарність) у Києво-Святошинському районі пред’явлені обвинувачення за ст. 190 Кримінального кодексу України.

За результатами досудового розслідування кримінального провадження №12014110200003986 підприємцю, голові осередку партії БПП у Києво-Святошинському районі та заступнику сільського голови з виконавчої роботи сіл Петропавлівська Борщагівка та Чайки Андрієвському Олегу Григоровичу пред’явлені обвинувачення за ст. 190 Кримінального кодексу України і в даний час він перебуває під обмеженням у вигляді особистого зобов’язання.

Олег Андрієвський по центру, фото FB

Олег Андрієвський обвинувачується в тому, що він, перебуваючи на посаді директора ТОВ «Інвестиційно-Будівельна група «Олімп», з метою протиправного заволодіння грошовими коштами потерпілого за фінансування будівництва ряду підземних паркінгів (паркомісць).

Зокрема, він начебто розробив кримінально-протиправний план дій, який полягав у складанні та підписанні між ним, як директором ТОВ «Інвестиційно-Будівельна група «Олімп»», і потерпілим, як фізичною особою, ряду інвестиційних договорів про участь у фінансуванні будівництва критих паркінгів, задля досягнення єдиного злочинного результату, кінцевою метою якого було протиправне заволодіння грошовими коштами потерпілих.

Олег Андрієвський (зліва) з Олександром Тиговим

Обвинувачення стверджує, що Олег Андрієвський усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, передбачаючи їх суспільно-небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, діючи умисно, повторно, з корисливих мотивів, у відповідності до заздалегідь запланованого плану, переконав потерпілого у вигідності укладення договору інвестування будівництва критого паркінгу, не маючи на меті виконання договірних обов’язків по договору. Таким чином, заволодів грошовими кошти в загальній сумі 300000 грн., а потерпілі, не отримали очікуваного майна.

Раніш Містоінформ писав, що Києво-Святошинська влада планує використати виборчі “сітки” БПП.

Джерело: МИСТОИНФОРМ